Kom jij naar het CLV?

Als je nu in groep 7 of 8 zit, dan sta je voor een belangrijke keuze: naar welke school ga je volgend jaar of het jaar daarop? Om je te helpen bij het maken van de keuze hebben wij de belangrijkste informatie over het Christelijk Lyceum Veenendaal op een rijtje gezet. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bekijk dan alvast ons digitale open huis.

Daarnaast zetten wij de komende maanden de deuren wijd voor jullie open:

Schrijf je in voor een rondleiding
Altijd al eens op een gewone schooldag op het CLV willen kijken? Wij verzorgen tot en met begin februari meerdere keren per week groepsrondleidingen voor jou en je ouders/verzorgers. Schrijf je hier in! 

Doe mee met onze Open lessen in januari
Van 10 tot en met 13 januari zijn de Open lessen op het CLV. Deelname aan deze lessen wordt georganiseerd door jouw basisschool.

Neemt jouw basisschool niet deel aan de Open lessen op het CLV en je wilt ze wel graag bijwonen, dan kun je je aanmelden bij mevrouw Martine Hakvoort via m.hakvoort@clv.nl.

Kom een keer meetrainen met Sporthighschool
Wil jij dit schooljaar een keer meedoen aan een training van Sporthighschool? Dat kan!

Mail naar sporthighschool@clv.nl en geef aan met welke sport je zou willen meetrainen. We nemen dan contact met jou en je basisschool op, zodat je een keer op een dinsdag- of woensdagochtend kan meedoen met een van de trainingen.

Wij hebben ook een Open avond
Twijfel je nog steeds en wil je toch nog meer informatie? Kom dan naar onze Open avond op donderdag 26 januari. Hiervoor kun je je in het nieuwe jaar hier inschrijven.

We hopen je zo op verschillende manieren de kans te geven te ontdekken wat het CLV jou allemaal kan bieden!