Musical

Sinds schooljaar 1998/1999 is de CLV-musical een van de hoogtepunten van het schooljaar. Aan het begin van het jaar starten we met audities en we sluiten af met vier fantastische voorstellingen in Theater Lampegiet!

Iedere leerling van het CLV kan meedoen aan de CLV-musical en zich dus opgeven voor de audities aan het begin van het schooljaar. Het bijzondere van de CLV-musical is dat de leerlingen alles regelen. De enige docenten in dit verhaal zijn Arjen Threels, Elien van der Meer en Marije van der Veen, ook wel de papa, mama en het nichtje van de musical genoemd. Dit team is verantwoordelijk voor het eindresultaat van de musical.

Het hele jaar door zijn we druk aan het repeteren, zingen, bouwen, naaien… De musical is veel meer dan alleen toneel. Ook dans, orkest, decor, koor, grime, kostuum, techniek en aquisitie zijn zeker zo belangrijk om er een succes van te maken! Zie jij jezelf schitteren op het toneel of vind je het gaaf om te werken achter de schermen? Dan is de CLV-musical echt iets voor jou!