Informatie en instroom klas 2 en hoger

Het kan zijn dat je nu al op een middelbare school zit en wilt overstappen naar het CLV. Je gaat bijvoorbeeld verhuizen of op jouw school kun je niet de bovenbouw van jouw niveau afronden.

Om de overstap naar het CLV goed te kunnen maken, is het belangrijk om extra informatie in te winnen over onze school. Deze informatie
 kun je bijvoorbeeld vinden in onze Schoolgids en/of door ons digitale Open Huis te bekijken.

Je kunt ook altijd contact opnemen met een van onze afdelingsleiders:

Instroom brugklas, klas 2 en 3

- mevrouw S. (Simone) Bremer (brugklas mavo/havo en havo/vwo)
meneer M. (Marcel) Toebosch (mavo klas 2 en 3)
meneer M. (Marnix) Kolet (havo klas 2 en 3)
mevrouw L. (Lydia) Germans (vwo en gymnasium brugklas, klas 2 en 3)

Instroom klas 4 en hoger

meneer M. (Marcel) Toebosch (mavo klas 4)
-
meneer H. (Huibert) Duijzer (havo bovenbouw)
meneer N. (Nico) Leppers (vwo bovenbouw)
 

Voor leerlingen die in de bovenbouw havo of vwo willen instromen, organiseren we jaarlijks een aparte informatiebijeenkomst en rondleiding in januari. Tijdens deze rondleiding (die we zeker aanraden) verstrekken we alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid bij ons op school te starten.

Overstappen van een school in en rond Veenendaal

In de regio is de onderlinge afspraak tussen middelbare scholen dat leerlingen niet zomaar kunnen overstappen van school. Zit je op een middelbare school in of rond Veenendaal? Bespreek jouw wens om over te stappen dan eerst met je huidige school en vraag je school om contact op te nemen met de afdelingsleider van het CLV. Vooraf aanmelden bij het CLV kan, deze aanmelding kan alleen verder behandeld worden wanneer er contact is geweest met jouw huidige school.  

Aanmelden doe je zo

Om je in te schrijven/aan te melden voor het CLV vul je dit digitale formulier in.

Doe dit zo snel mogelijk, zodat er tijd is om jouw eventuele komst goed voor te bereiden.
Let op: aanmeldingen in de laatste twee weken voor de zomervakantie worden niet in behandeling genomen, tenzij er sprake is van verhuizing buiten de regio.

Je huidige school wordt gevraagd om jouw leerlingendossier digitaal toe te sturen. De leerlingenadministratie van het CLV controleert of jouw dossier compleet is en stuurt dit dan door naar de afdelingsleider. Vaak volgt er een uitnodiging voor een gesprek. Daarna krijg je zo snel mogelijk te horen of je toegelaten kunt worden.