Talentklas Storytelling

Een vlog maken, een fotorapportage in elkaar zetten of met een rap of gedicht jouw verhaal vertellen, dat leer je bij Storytelling! De wereld zit vol verhalen, dichtbij en ver weg. Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen en geïnteresseerd in verhalen en niet bang om je fantasie te gebruiken? Kom dan bij The Storytellers!

In de talentklas Storytelling maak je kennismaken met de verschillende vormen van storytelling. In jaar 1 hebben we het jaar in drie blokken verdeeld waarbij je elk blok kunt kiezen uit een van deze verschillende vormen. Je kunt een mooi verhaal schrijven, maar ook een verhaal vertellen met een korte film. Je kunt iets vertellen in een gedicht of in een rap, maar ook in een fotoreportage of vlog.

Je krijgt workshops van gastdocenten die je verder op weg helpen en natuurlijk zijn er ook momenten om je verhalen te delen met anderen. Wie weet wordt jouw gedicht wel ingelijst op de jeugdafdeling van de plaatselijke bibliotheek of doet jouw verhaal mee aan een wedstrijd.

Kosten per jaar: €100,-