Talentklas Storytelling

Een tof verhaal of gedicht schrijven? Het maken van een film, podcast of fotoreportage? Bij de talentklas Storytelling leer je verhalen te maken in allerlei vormen.

In de talentklas Storytelling maak je van jouw verhaal een creatief product. Ben jij niet bang je fantasie te gebruiken, nieuwsgierig en creatief? Dan is de talentklas Storytelling echt iets voor jou.

In klas 1 krijg je steeds vijf keer een workshop over één vorm van Storytelling. Je volgt dus workshops waarin je een verhaal leert schrijven, maakt een vlog, ontdekt hoe gaaf poëzie kan zijn en je maakt een fotoreportage en korte film. Tussendoor laten we steeds op een presentatiemiddag zien wat we ontwikkeld hebben. En wie weet word je zo enthousiast dat je meedoet aan een verhalen- of gedichtenwedstrijd!

De workshops worden afwisselend door gastdocenten en docenten van het CLV gegeven. Daarnaast werken we samen met de Cultuurfabriek in Veenendaal.

In klas 2 en 3 staan natuurlijk nog meer vormen van Storytelling op het programma, zoals het maken van een podcast, een verhalenverteller worden, het maken van een filmreportage en werk je uiteindelijk ook aan een zelfgekozen eindproject, zoals een groot verhaal of podcast.