Talentklas Storytelling

Een verhaal leren schrijven, een korte film maken, ontdekken hoe je een goede vlogger of dichter wordt? Dat leer je in de talentklas Storytelling. Je ontdekt dat de wereld om je heen vol verhalen zit!

In de talentklas Storytelling ga je op zoek naar deze verhalen en zet je ze om in een creatief product. Ben jij niet bang je fantasie te gebruiken, nieuwsgierig en creatief? Dan is de talentklas Storytelling echt iets voor jou.

In klas 1 krijg je steeds vijf keer een workshop over één vorm van Storytelling. Je volgt dus workshops waarin je een verhaal leert schrijven, maakt een vlog, ontdekt hoe gaaf poëzie kan zijn en je maakt een fotoreportage en korte film. Tussendoor laten we steeds op een presentatiemiddag zien wat we ontwikkeld hebben. En wie weet word je zo enthousiast dat je meedoet aan een verhalen- of gedichtenwedstrijd!

De workshops worden afwisselend door gastdocenten en docenten van het CLV gegeven. Daarnaast werken we samen met de Cultuurfabriek in Veenendaal.

In klas 2 en 3 staan natuurlijk nog meer vormen van Storytelling op het programma, zoals het maken van een podcast, een verhalenverteller worden, het maken van een filmreportage en werk je uiteindelijk ook aan een zelfgekozen eindproject, zoals een groot verhaal of podcast.

Kosten per jaar: €100,-