LAN-party

Twee keer per jaar vindt de CLV LAN-party plaats. Tijdens dit evenement spelen zo’n 100 leerlingen, gedurende 24 uur, virtuele games tegen elkaar en wisselen ze kennis uit. Het soort games dat gespeeld wordt is heel divers: van ‘Need for Speed’ tot ‘Call of Duty’. Er is dus voor iedereen wel wat te doen!

De organisatie van de LAN-party ligt volledig in handen van (oud-)leerlingen. Zij zorgen er samen voor dat alle benodigdheden geregeld, geïnstalleerd en geconfigureerd worden. In de loop der jaren hebben we een eigen administratiesysteem gebouwd en bovendien een compleet serverpark bij elkaar gekregen.

Je kunt al meedoen vanaf €10! Hiervoor krijg je van ons een gigabit netwerkaansluiting, een stroomaansluiting en 24 uur lang plezier! We bieden je een lounge, competities en nog veel meer. Het is verder de bedoeling dat je je eigen computer mee naar school neemt en zelf zorgt voor eten en drinken. Dankzij onze sponsoren kun je ook tegen een goede prijs ontbijt, lunch en avondeten bij ons bestellen.