LAN-party

Twee keer per jaar organiseren we de CLV LAN-party. Tijdens dit evenement spelen meer dan 100 leerlingen gedurende 24 uur games tegen elkaar en wisselen ze kennis uit over computers, techniek en games. Het soort games dat wordt gespeeld is heel divers, zoals bijvoorbeeld Rocket League, TrackMania, Mario Kart en Minecraft. Er is dus voor iedereen wel wat te doen!

Wat is een LAN-party?

LAN staat voor Local Area Network, oftewel een lokaal computernetwerk. Een LAN-party is een evenement waar mensen samenkomen die gek zijn op computers, spelconsoles en games. Er worden via het speciaal hiervoor aangelegde netwerk spellen gespeeld tegen de andere deelnemers. Ook worden er competities georganiseerd voor diverse games. Wist je dat de CLV-LAN al sinds 2002 wordt georganiseerd en nog steeds een groot succes is?

Organisatie

De organisatie van de LAN-party ligt volledig in handen van leerlingen en oud-leerlingen van het CLV. Speciaal hiervoor is stichting Project:LAN opgericht. Zij zorgen er samen met een hoop vrijwilligers voor dat alle benodigdheden worden voorbereid en opgebouwd en dat zaken zoals catering, promotie en toezicht worden geregeld. In de loop der jaren is en eigen administratiesysteem gebouwd en de organisatie beschikt over eigen apparatuur om een groot lokaal netwerk op te bouwen. Op de vrijdag van de LAN-party wordt de aula binnen enkele uren volledig omgebouwd tot een ware LAN-party area.

Vind je het leuk om mee te helpen bij het organiseren van de CLV-LAN? Leuk! Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Meer info en meedoen

Je kunt al meedoen vanaf €10,50! Hiervoor krijg je van ons 24 uur lang toegang tot het evenement, een snelle (gigabit) netwerkaansluiting, een stroomaansluiting, toegang tot de competities en uiteraard 24 uur lang plezier! Het is de bedoeling dat je je eigen computer meeneemt naar school en zelf zorgt voor eten en drinken. Dankzij onze sponsoren kun je ook tegen een goede prijs avondeten bij ons bestellen.

In de jaaragenda kun je vinden wanneer het volgende evenement wordt georganiseerd.

Meer informatie en tickets vind je op onze website.