Zeilkamp

Deze zomer gaan we weer de Friese wateren op! Schippers en docenten staan te trappelen om de zeilen te hijsen en hebben samen een nieuwe accomodatie in Heeg gevonden om de zeiltraditie op het CLV voort te zetten. Gaan jullie mee?

We gaan in de eerste week van de zomervakantie van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 juli samen zeilen.

We maken dagtochten, waarbij er aan boord aandacht is voor het leren zeilen, maar ook een heleboel lol gemaakt wordt. In de avonduren is er tijd voor de theorie van het zeilen, gezelligheid, spellen en uiteraard een goede nachtrust.

Goed om te weten:

Data en tijden

Vertrek: woensdag 12 juli om 8.30 uur vanaf het CLV

Een half uur voor vertrek is iedereen op school aanwezig op het plein voor het Brughuis. We gaan ervan uit dat iedereen met de bus meegaat. Mocht je op eigen gelegenheid naar Friesland komen, horen wij dat graag. Dit kan per e-mail naar mevrouw Wieke Teselink.   

Terug: vrijdag 14 juli zijn we rond 19.00 uur, moe maar voldaan, weer thuis.

Kosten

De kosten van dit zeilkamp zijn € 200,-.

Hierbij zijn alle kosten inbegrepen, met uitzondering van de lunch:

Inschrijving

Inschrijven voor het zeilkamp kan tot 7 juni 12.00 uur via Activiteiten in Magister.

Indien loting nodig is, doen we dat rond 14 juni. We laten je per e-mailbericht via Magister weten of je mee kan op het zeilkamp.

Betaling

Ben je ingeloot, maak dan voor 21 juni € 200,- over op deze bankrekening:

NL18ABNA0558135811 
t.n.v. A. van Houwelingen - Veenendaal
omschrijving: (jouw naam) zeilkamp 2023

Vergeet niet jouw naam erbij te zetten!

Wat neem je mee?

Hier vind je de paklijst van dit jaar.

Tot slot

Let op: We worden af en toe geconfronteerd met afzeggingen op het laatste moment. Wij moeten dan proberen de opengevallen plaats op te vullen. Dat lukt niet altijd. Vandaar de volgende regel: voor afzeggingen na bekendmaking van de eventuele loting, geldt dat we het totale bedrag bij betrokkene in rekening brengen. Deze regel vervalt als betrokkene een goede vervanger kan regelen.

Voor opmerkingen of vragen kun jij of een van jouw ouders/verzorgers contact opnemen met mevrouw Wieke Teselink of via de mail.

Nu iedereen alle ‘zakelijke informatie’ weet, kunnen we ons klaar gaan maken voor een zeilkamp vol plezier, gezelligheid en (beter) leren zeilen. En daarmee gaan we een kamp beleven dat we nooit meer gaan vergeten! Wij hebben er zin in!

De zeilkampleiding,
Janneke Klomp
Wieke Teselink