Werken bij het CLV?

Op het CLV is geen dag hetzelfde en dat maakt dat iedere werkdag interessant is. Vooral omdat werken met jonge mensen iedere dag nieuw, spannend en anders is. Samen met onze leerlingen gaan we op zoek naar wat bij hen past en stimuleren we hen om zich te ontplooien en hun talent en creativiteit te ontwikkelen.

Wil jij werken op een open, christelijke school waar medewerkers zich met elkaar verbonden voelen en van elkaar leren? Neem je vakmanschap serieus en sta je open voor zinvolle vernieuwingen? En draag je onze identiteit en cultuur? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Actuele vacatures

Wij bieden onze vacatures aan via het platform Meesterbaan. Klik op de vacature voor meer info en de mogelijkheid om te solliciteren. 

Open sollicitaties ontvangen wij graag per e-mail: sollicitatie@clv.nl

Indien een kandidaat wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek zullen er maximaal drie gesprekken gevoerd worden. De kandidaat die voor benoeming wordt voorgedragen maakt kennis met de directie van het CLV. Hierna vindt een afrondend gesprek plaats met de medewerkers van P&O. In dat gesprek worden onder meer de arbeidsvoorwaarden besproken. Wij hanteren in onze procedure de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid (NVP).

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze afdeling P&O, telefoonnummer (0318) 500 621.

Academische opleidingsschool

Wij bieden nieuwe docenten en docenten in opleiding een uitgebreid opleidings- en begeleidingsprogramma. Ook voor studenten is het CLV een uitdagende leerwerkplek.

Vind hier meer informatie over de academische opleidingsschool.