Arbeidsvoorwaarden

De belangrijkste informatie over arbeidsvoorwaarden- en omstandigheden op het CLV.

Cao voor het voortgezet onderwijs
Een cao is een collectieve arbeidsovereenkomst die is aangegaan door werkgevers- en werknemersorganisaties. Wanneer je bij het CLV gaat werken, is de cao voor het voortgezet onderwijs van toepassing.

In deze cao staan de rechten en plichten van de werkgever en werknemer vermeld. Bijvoorbeeld op het gebied van werktijden, arbeidsduur, salaris, vakantie en verlof.

Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden
Het CLV biedt, naast de regelingen die in de cao-VO vastgelegd zijn, ook een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Pensioen
Het CLV is aangesloten bij een van de grootste pensioenfondsen van het land; het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Elke medewerker van het CLV wordt aangemeld bij het ABP (deelname is verplicht).

Als deelnemer aan het pensioenfonds ontvangt u op uw pensioengerechtigde leeftijd een uitkering. Uitgebreide informatie kun je vinden op www.abp.nl.

Praktische zaken
Bereikbaarheid
Door de centrale ligging van het CLV zijn wij goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel bus als trein. Meerdere autoparkeerplaatsen en overdekte fietsenstallingen zijn aanwezig.

Rookverbod
Zoals in alle openbare gebouwen is roken in de gehele school verboden.

Activiteiten
De afdeling P&O van het CLV organiseert regelmatig leuke activiteiten voor haar medewerkers. Door een mix van sport, culinair en cultuur aan te bieden is er altijd voor ieder wat wils.

Bij vragen over de cao, secundaire arbeidsvoorwaarden of de pensioenregeling kun je contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling P&O (0318) 500 621.