Plusdocument

Elke leerling van het CLV kan een Plusdocument opbouwen. Een Plusdocument is een overzicht van activiteiten die je hebt gedaan naast het normale lesprogramma. Denk bijvoorbeeld aan de musical of host tijdens het Open Huis. Naast dat het leuk is om aan deze activiteiten deel te nemen wordt een Plusdocument door steeds meer vervolgopleidingen gezien als een soort curriculum vitae (CV).

Je hebt ieder leerjaar de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten en zo jouw Plusdocument op- en uit te bouwen. Het complete Plusdocument krijg je mee als je van school af gaat.

Inschrijven en meedoen
Voor een activiteit kun je je via Magister (kopje ‘activiteiten’) opgeven. Alle activiteiten die voor jou van toepassing zijn worden getoond en daar kun je een keuze uit maken. Nadat je je hebt ingeschreven, en de activiteit is goedgekeurd door de docent, kun je de activiteit volgen. Als je de activiteit goed afrondt, vinkt de docent dit af in Magister en wordt jouw activiteit (per schooljaar) opgeslagen.

Wanneer start de inschrijving?
De inschrijving start meestal aan het begin van het nieuwe schooljaar. Houd hiervoor de website en social media goed in de gaten! Let op: Per activiteit/onderdeel is er een uiterste inschrijfdatum!