Schoolboeken

Nieuwe of gebruikte boeken kunnen worden besteld via de website van boekhandel Iddink. Deze bestelling moet voor de zomervakantie plaatsvinden, met een specifieke schoolcode. Uitgebreide informatie over de procedure van aanschaffen (en inleveren) van boeken ontvangen ouders en leerlingen in juni.

De schoolboeken worden thuisbezorgd of via het CLV geleverd. Controleer na ontvangst van het pakket of de juiste boeken zijn geleverd! Bij problemen of vragen is de klantenservice van Iddink bereikbaar via: 0900 442 222.

Het CLV betaalt de rekening van de boeken. Voor het gebruik van de studieboeken wordt een eenmalige borgsom van €75 gevraagd. De borgsom is niet verplicht. Als ouders/ verzorgers de borg niet betalen, dienen zij te verklaren dat zij bij beschadiging van de boeken de schade vergoeden. Het risico van beschadigen of verloren raken van boeken kan ook via boekhandel Iddink tegen een gering bedrag worden verzekerd.

Niet alle boeken vallen overigens binnen de ‘gratisboekenregeling’. Woordenboeken, atlassen, bijbels e.d. zijn voor rekening van ouder(s)/verzorger(s).

Inleveren boeken
Aan het eind van het schooljaar ontvangt de leerling een uitnodiging met een retourformulier om de boeken op een bepaalde datum en tijd te komen inleveren op het CLV.