Maatwerk op het CLV

Graag willen we Maatwerk op het CLV bij u onder de aandacht brengen.


Maatwerk kan handig zijn om in het achterhoofd te houden bij het maken van keuzes voor volgend jaar. Denk aan extra uitdaging, een extra vak bij de profielkeuze of, in het geval van doubleren, toch één of meerdere vakken voortzetten in het volgende leerjaar.

Mocht uw kind gebruik willen maken van Maatwerk, dan kan het zich daar zo snel mogelijk aan het begin van volgend schooljaar voor aanmelden. Bij alle jaaropeningen zal verteld worden hoe dit in zijn werk gaat.

Over Maatwerk staat het volgende op de website van het CLV:

Doe je mee met Maatwerk-leren, dan heb je meer ruimte in je persoonlijke rooster. Je kan bijvoorbeeld een extra vak of een vak op een hoger niveau volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om eerder examen te doen in verschillende vakken. En als je iets doet buiten school, denk aan topsport, een extra activiteit waar jouw passie ligt of je bent betrokken bij een project binnen of buiten de school, dan kan Maatwerk helpen om je persoonlijke doelen te bereiken.

Op het CLV kennen wij verschillende vormen van Maatwerk. De verschillende vormen lichten we hieronder toe:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de algemene coördinatoren dhr. R. (Robert-Jan) van Wiggen (r.vanwiggen@clv.nl) en mevr. F. (Fenke) Berkheij (f.berkheij@clv.nl). 

 

Terug naar overzicht