Toetsen en examens

Op deze pagina vind je informatie over toetsen en examens (schoolexamens en centrale eindexamens).

De toets- en examenreglementen van schooljaar 2023-2024:

mavo
havo en vwo
 

Betrokken medewerkers bij toetsen (bovenbouw) en examens

Examencommissie: examencommissie@clv.nl               
De examencommissie bestaat op dit moment uit Nico Leppers (voorzitter), Arend Jan Gerrits, Guido Cramwinckel, Marcel Toebosch en Wouter van der Knaap.

Examensecretaris: examensecretaris@clv.nl
Arend Jan Gerrits (havo/vwo) en Wouter van der Knaap (mavo)

Toetscoördinator (havo/vwo): Guido Cramwinckel, g.cramwinckel@clv.nl

Ondersteuning: Thisine Rou, t.rou@clv.nl
 

Informatie eindexamens

Alle kandidaten worden ook dit jaar geïnformeerd via mijneindexamen.nl. Deze website/app biedt informatie op maat aan over het Centraal Examen. Voorbeelden hiervan zijn het examenrooster (elke leerling kan er zijn eigen examenrooster vinden!), de bij de examens te gebruiken en toegestane hulpmiddelen, oefenexamens en correctiemodellen van de afgenomen examens. Ook algemene informatie, regels, tips en de slaag-zakregeling zijn in de app te vinden. Mijneindexamen.nl is optimaal geschikt voor de smartphone, maar ook te gebruiken via een laptop. Ook is er veel informatie/oefenmateriaal te vinden op de websites: lerenvoorhetexamen.nl en examenoverzicht.nl.

Al onze examenkandidaten hebben begin van het jaar ook inloggegevens voor ontvangen voor de website: eindexamensite. Leerlingen kunnen via deze website inloggen door op INLOGGEN VIA SCHOOL (ENTREE) te klikken.

Gang van zaken examen mavo 4 (CE 2024)
Gang van zaken examen havo 5 (CE 2024)
Gang van zaken examen vwo 6 (CE 2024)