Thema-ouderavond ‘HELP! Mijn kind verdwijnt in Social Media of gamen’

Is uw zoon niet achter zijn laptop weg te krijgen? Verdwijnt je dochter constant in haar telefoon? Maak jij je ongerust over de schermtijd van je kind? Heb je soms moeite om je zoon of dochter te bereiken? Is gamen, Youtube of TikTok belangrijker dan huiswerk of avondeten?


Maakt u zich als ouder/verzorger ook zorgen om (een van) bovenstaande vraagstukken? Dan ontvangen we u graag op de thema-ouderavond ‘Help! Mijn kind verdwijnt in Social Media of gamen’ op maandagavond 20 februari om 19:30 uur op het CLV.

De digitale wereld is voor jongeren de wereld waar het gebeurt. Zonder het zich bewust te zijn, verliezen ze zichzelf erin. Maar wat maakt deze wereld zo verslavend en waarom is het (jongeren)brein hier zo gevoelig voor? Hoe ga je hiermee om als ouder of verzorger en kun je in contact komen zonder in het ‘gevecht’ te geraken?

Tijdens de ouderavond gaat Laurens Veltman van Digital Awareness op interactieve wijze op deze onderwerpen in. Vanuit eigen ervaringen en theorie zal hij inzicht geven in het digitale gedrag van uw zoon/dochter en geeft hij handvatten om in contact te komen en (de mate van) het digitale gedrag bij te sturen.

De inloop voor deze avond is om 19.00 uur in het hoofdgebouw A. Graag verwelkomen we u met koffie en thee. De avond start om 19.30 uur en de presentatie duurt ongeveer anderhalf uur. Het belooft een informatieve én interactieve avond te worden. We zien u graag op het CLV!
Inschrijven is niet nodig!

Deze thema-ouderavond wordt georganiseerd op initiatief van de ouderraad van het CLV.