Kluisje huren

Iedere leerling kan een kluisje huren voor €20,- per jaar. Dit kluisje huur en betaal je met behulp van je telefoon. Je opent je kluisje met je schoolpas of met je telefoon (alleen in pauzes). Kluissleutels zijn niet meer nodig!

Controleer zodra je je schoolpas ontvangen hebt, of je jouw locker kunt openen met je schoolpas. Als dat niet lukt, meld je dan bij de conciërge.

Alle leerlingen huren een kluisje per schooljaar. Brugklasleerlingen huren het eerste jaar een kluisje in gebouw B. Aan het einde van het schooljaar dien je je kluisje leeg- en schoon te maken. Wil je voor het volgende schooljaar weer een kluisje? Meld je dan opnieuw aan. 

Heb je een groter kluisje nodig om bijvoorbeeld je helm of medische benodigdheden in op te bergen? Vraag dan een van de conciërges om, nadat je een kluisje hebt gehuurd, dit kluisje om te wisselen voor een groter kluisje.

Bij verdenking van illegaal gebruik, is de verhuurder (CLV) bevoegd om het kluisje onaangekondigd te openen. Dit gebeurt onder toezicht van politie en/of de schoolleiding.

Hoe huur je een kluisje?

1. Ga naar www.leerlingkluisje.nl

2. Zoek Christelijk Lyceum Veenendaal

3. Log daar in met jouw Magister-account

4. Kies jouw favoriete kluisje en betaal met iDeal

5. Download de ‘Vecos Locker App’ op jouw smartphone. 
        Klik hier voor Android of hier voor Apple

5. Open de app en scan onderstaande QR code

6. Registreer je in de app met jouw school e-mailadres