Presentatie van oud-leerlingen voor mavo 4

In de startweek gaven de oud-leerlingen Kevin Ike en Henk van de Haar een inspirerende presentatie over hun vervolgopleiding en de ondernemingen die zij startten.


In de startweek hebben de leerlingen uit mavo 4 voorlichting gekregen van Kevin Ike en Henk van de Haar, alle twee oud-leerlingen van het CLV. Zij hebben verteld over de mbo opleiding die zij gevolgd hebben, hoe zij hun eigen bedrijf opgestart hebben en wat hun eigen bedrijf inhoudt.

Het bedrijf van Kevin Ike is het videoproductiebedrijf van Ei naar Kip.  Dit videoproductiebedrijf maakt niet alleen de video’s voor de klanten, maar denkt ook mee met de klanten. Henk van de Haar is Sportschool van de Haar begonnen. Centraal in zijn sportschool staat sporten met een passie en bij lessen aan kinderen is er niet alleen aandacht voor motorische, maar ook voor cognitieve en sociale vaardigheden.

Een vervolg op deze voorlichting is het profielwerkstuk in mavo 4. Dit is een verplicht onderdeel van het examen en leerlingen gaan zich hierbij verder verdiepen in verschillende opleidingen en beroepen.

Op deze foto Kevin tijdens zijn voorlichting aan mavo 4.