Nieuw: atelieruren, sportinstuif en studiosessies voor leerlingen

Voor de vakken kunst, sport en muziek hebben we extra uren beschikbaar gemaakt!


Leerlingen die graag extra willen oefenen of het leuk vinden om meer tijd door te brengen met muziek, sport of kunst kunnen dat nu doen!

Studiosessies
Leerlingen kunnen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag na schooltijd een studio reserveren in het muzieklokaal om extra te oefenen of gewoon lekker muziek te maken.

In en rondom de muzieklokalen hangt een poster met QR code die leerlingen kunnen scannen om een studio te reserveren.

Atelieruren
Misschien wil je iets leren wat je nog nooit hebt gedaan. Schilderen op doek? Kleding maken op de naaimachine? Fotograferen? Wil je verder werken aan jouw portfolio? Of wil je graag verder werken aan jouw opdracht voor Beeldende Vorming, CKV of Art & Design? Het kan allemaal tijdens de atelieruren op dinsdag en woensdag het 9de en 10de uur! Leerlingen kunnen zich inschrijven via Magister activiteiten.

Handig om te weten:

Sportinstuif
De dinsdag- en vrijdagmiddag staan bij de sectie bewegingsonderwijs in het teken van extra bewegen na schooltijd. Op de dinsdag staan er turnen en freerunnen op het programma en op vrijdag zaalvoetbal. Leerlingen kunnen zich voor turnen aanmelden bij Sander Zwarts (s.zwarts@clv.nl) en voor zaalvoetbal bij Robert Jan van Wiggen (r.vanwiggen@clv.nl).