Momentje vrij? Boek erbij!

Deze slogan heeft u misschien al eens eerder voorbij zien komen. Uw hulp kunnen we er goed bij gebruiken!


In de atheneum/gymnasium-klassen wordt al volop gewerkt met Momentje vrij? Boek erbij! Na de herfstvakantie zijn de 1 mavo/havo- en 1 havo/atheneum-klassen hier ook mee van start gegaan!

Om het plezier in lezen te vergroten, focus terug te brengen en concentratie op te bouwen hebben de brugklasleerlingen na de herfstvakantie elke dag een boek, tijdschrift of stripboek in hun tas, zodat ze tijdens een vrij moment tijdens de les of in een invaluur kunnen lezen.

Het (strip)boek of tijdschrift kan meegenomen worden van thuis, geleend worden in de mediatheek of eigen bibliotheek en… leerlingen kunnen ook gebruikmaken van de boekenkast op het leerplein in het Brughuis. Om deze boekenkast te kunnen vullen, vragen we u het volgende:

Heeft u thuis nog geschikte en eigentijdse tijdschriften of (strip)boeken voor klas 1 die niet meer gebruikt worden? Wij zetten ze graag in de boekenkast! U kunt het materiaal meegeven aan uw zoon of dochter en hij of zijn kan het afgeven bij de conciërge in het brughuis. Dan zorgen wij dat het in de boekenkast komt.

Hartelijk dank alvast!

Margrethe van der Lugt
docent Nederlands|talentklas Storytelling

 

Terug naar overzicht