Inleveren boeken Iddink en gezamenlijke sluiting

Op donderdag 11 juli vinden de jaarafsluitingen plaats en leveren alle leerlingen hun boeken in.

Voor de brugklasleerlingen is er een gezamenlijke jaarafsluiting in de Brugkuip. Ook de leerlingen van de klassen 2 atheneum en 2 gymnasium hebben samen met a1a een gezamenlijke jaarafsluiting in de gymzaal. Na deze gezamelijke afsluiting gaan de klassen met hun mentor naar de lokalen en krijgen daar hun cijferlijst.

Overige klassen

De andere klassen hebben per klas in een lokaal een jaarafsluiting met hun mentor (havo 4 met hun coach). Daar nemen de leerlingen ook hun cijferlijst in ontvangst. 

9:00 uur  klas m2 en h2
10:00 uur klas 3
11:00 uur klas 4 en 5

Boeken inleveren

Iddink heeft per e-mail inleverinformatie gestuurd waarop staat welke boeken hoe en waar ingeleverd moeten worden. Boeken inleveren kan gedurende de hele dag. Vergeet in ieder geval niet het inleverformulier te printen en toe te voegen aan het boekenpakket en het pakket te fotograferen. Let op: Iddink ondervindt op dit moment problemen met het verwerken van de inleverinformatie. Het kan zijn dat uw kind nog geen e-mail hierover heeft ontvangen. Iddink werkt er hard aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.