Informatie rondom coronavirus

CLV Actueel nummer 24

28 mei 2021

Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s),

Vanaf maandag 7 juni zijn alle leerlingen weer tegelijkertijd welkom op school. We hebben voor deze datum gekozen om een balans te vinden tussen het belang van onze leerlingen en van onze medewerkers. Dat blijft spannend, want op die datum zullen nog niet al onze medewerkers zijn gevaccineerd. Leerlingen blijken veelal niet ziek te worden als zij besmet zijn. Voor onze medewerkers blijkt dat helaas niet altijd op te gaan.

Desondanks zijn we blij met het feit dat het straks weer bruist van leven en dat de leerlingen verlost zijn van de thuisdagen. En we houden een beetje ons hart vast.

Hierna zetten we op een rij, welke maatregelen en afspraken nodig zijn om de laatste weken zo gezond mogelijk door te komen.

Uiteraard hopen we vurig dat we vanaf het nieuwe schooljaar van dit alles bevrijd zullen zijn. We weten ook dat ouders en leerlingen heel verschillend denken over risico’s, maatregelen en wat de school wel of niet hoort te doen.

Wij houden ons aan de richtlijnen uit het protocol, we doen wat we kunnen, zonder zeker te weten of we het bij het rechte eind hebben.

Graag wensen we iedereen een zonnig weekeinde toe,

De directie van het CLV

Karin Wouters
Willem de Vos