Het eindexamengala 2024

Het gala vindt dit jaar plaats op woensdag 5 juni van 18:00 tot 21:00 uur aan de Kerkewijk 149.


De route die alle voertuigen rijden, is via de fietsingang aan de Dennenlaan, die dan vanaf de Kerkewijk weer bereikbaar is. De voertuigen verzamelen aan de Sandenburg, een zijstraat van de Kerkewijk. Hier zullen de leerlingen ook nog verdere informatie over krijgen.

De leerlingen hebben zich ingeschreven voor een bepaalde aankomsttijd. In dit kwartier zullen ze aankomen bij school. Wij streven ernaar leerlingen zoveel mogelijk samen te laten rijden in één voertuig om de doorstroming te bevorderen. 

Toeschouwers zijn uiteraard welkom. Probeer in verband met de drukte zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Afterparty

Alle examenleerlingen hebben ook de mogelijkheid gekregen om een kaartje voor de afterparty te kopen. Deze afterparty vindt plaats na het gala. We verzamelen met z’n allen bij station Veenendaal Centrum vanaf 22:00 uur. Hier zullen bussen staan die ons naar de locatie in Arnhem brengen. De locatie van het feest is Loft in Arnhem, Korenmarkt 49. Wij lopen vanaf Arnhem Centrum naar Loft toe. Als het feest is afgelopen om 4:00 uur gaan we met z’n allen terug naar station Veenendaal Centrum.

Goed om te weten is dat deze afterparty door de leerlingen zelf wordt georganiseerd en dat school hier qua organisatie en/of verantwoordelijkheid geen enkele rol in speelt!

We hopen op een hele feestelijke avond en nacht :-)

Galacommissie CLV

Terug naar overzicht