Heeft u ook op het CLV of de KJM gezeten?

Zaterdag 7 oktober 2023 organiseren we een grote reünie.


Deze reünie is voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Christelijk Lyceum Veenendaal. Ook oud-leerlingen en oud-medewerkers van de Koningin Juliana Mavo en haar voorgangers zijn van harte welkom!

Op deze reünie willen we graag iedereen het mooie nieuwe schoolgebouw laten zien en vieren we het 75-jarige jubileum van het CLV in 2021 en het feit dat de Koningin Juliana Mavo 100 jaar geleden werd opgericht. Ook is het 55 jaar geleden dat het CLV de deuren aan de Kerkewijk opende.

Tijdens de reünie kan er bijgekletst worden met oud-klasgenoten en kunnen ze opnieuw samen op de foto. En wat is er nou leuker dan nog een lesje te krijgen van een favoriete docent? Ook dit kan! Na de lesjes kan er genoten worden van een heerlijk buffet, om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje.

Omdat er tussen de ouders van onze huidige leerlingen vaak oud-leerlingen zitten, plaatsen we bij deze de uitnodiging in de Schoolbrief. Wees welkom!

Bent u dus oud-leerling van het CLV of de KJM en wilt u naar de reünie komen, koop dan uw kaartje via deze website. Wilt u niks meer missen van de ontwikkelingen, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief, zet de status op ‘gaat’ bij ons Facebookevenement en volg ons op Instagram.

Wilt u ons helpen oud-leerlingen en docenten te vinden? Vertel iedereen die u kent en ook op het CLV of de KJM gezeten heeft dan van de reünie en nodig hen uit op Facebook voor ons evenement, zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van de reünie.

Wij hopen u te zien op zaterdag 7 oktober 2023!

De reüniecommissie

Terug naar overzicht