Examengala 2023

Het examengala vindt dit jaar plaats op woensdag 7 juni van 18:00 tot 21.00 uur aan de Kerkewijk 149.

De route die alle voertuigen rijden, is niet meer via de hoofdingang aan de Kerkewijk, maar via de fietsingang aan de Dennenlaan. De voertuigen verzamelen bij de Veenendaalse Tennis Club.

De leerlingen gaan zich inschrijven voor een bepaalde aankomsttijd. In dit kwartier zullen ze aankomen bij school. Wij streven ernaar leerlingen zoveel mogelijk samen te laten rijden in één voertuig om de doorstroming te bevorderen.

Toeschouwers zijn uiteraard welkom. Zij kunnen via de Dennenlaan, de Middellaan en de Kerkewijk het schoolplein op en een plekje achter de hekken zoeken.

Afterparty
Alle examenleerlingen hebben ook de mogelijkheid gekregen om een kaartje voor de afterparty te kopen. Deze afterparty vindt plaats na het gala. We verzamelen met z’n allen bij station Veenendaal Centrum vanaf 22.00 uur. Hier zullen bussen staan die ons naar de locatie in Arnhem brengen. De locatie van het feest is Loft in Arnhem, Korenmarkt 49. Wij lopen vanaf Arnhem Centrum naar Loft toe. Als het feest is afgelopen om 4.00 uur gaan we met z’n allen terug naar station Veenendaal Centrum.

Goed om te weten is dat deze afterparty door de leerlingen zelf wordt georganiseerd en school hier qua organisatie en/of verantwoordelijkheid geen enkele rol in speelt!