Examengala: NIGHT WITH THE STARS

Ook al hebben we nog steeds te maken met beperkende maatregelen, we gaan ons uiterste best doen om dit jaar op 8 juni (15:00 - 21:30 uur) een onvergetelijk examengala neer te zetten! Uiteraard op een andere manier dan voorgaande jaren en alles onder voorbehoud, maar we gaan met elkaar duimen dat het een hele mooie ‘night with the stars’ wordt. Schrijf je dus snel in!

Tijdvakken

Het examengala is dit jaar onderverdeeld in drie gala’s van anderhalf uur. Een tijdvak is weer onderverdeeld in zes aanrijtijden van een kwartier. Op deze manier kunnen we optimaal gebruikmaken van de tijd.

Als je een van de eerste aanrijtijden kiest, heb je meer tijd om te kletsen, wat te drinken en eten. Als je kiest voor een latere aanrijtijd, dan zijn er meerdere medeleerlingen die je zien uitstappen, maar heb je minder tijd om met elkaar te kletsen. Een ding is zeker, iedereen zal plezier hebben! Aan het einde van jouw tijdvak zullen we je vriendelijk verzoeken om het schoolplein te verlaten om ruimte te maken voor het volgende tijdvak, zodat andere leerlingen net zo veel plezier kunnen hebben als jij.

Inschrijven

Vanaf 27 mei (12:00 uur) tot en met 1 juni (12:00 uur) kunnen mensen individueel (i.v.m. toestemming om op beeld te komen) inschrijven en op 2 juni (20:00 uur) tot en met 4 juni (20:00) kunnen de groepshoofden een tijdvak kiezen. 

voorbeeld
Leerling 1, 2 en 3 hebben een geweldige auto geregeld. Leerling 2 neemt de taak van groepshoofd op zich. Vanaf 27 mei schrijven alle groepsleden zich in via de link die ze toe gemaild krijgen. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni (12:00 uur). In het inschrijfformulier voeren alle leden bij naam hoofd de naam in van leerling 2, het groepshoofd voert dan zijn/haar eigen naam in. In dit formulier geeft iedereen ook aan of hij/zij gefilmd mag worden of niet. Op 2 juni krijgen de groepshoofden dan een mail met de mensen die in hun groepje zit en een link om het groepje in te schrijven voor een tijdvak. Mocht je alleen zijn dan vul je jezelf in bij groepshoofd en dan kan je 2 juni je tijdvak kiezen. Schrijf je uiterlijk voor 4 juni (20:00 uur) in voor een tijdvak.

 

Livestream en toestemming filmen

Helaas kunnen familieleden en vrienden dit jaar niet fysiek aanwezig zijn vanwege het coronavirus. Maar… er komt wel een livestream! Op deze manier kunnen ze jou zien stralen op de rode loper!

Om een livestream te kunnen realiseren, hebben wij jouw toestemming nodig om gefilmd en gefotografeerd te worden tijdens het examengala. Bij de inschrijving vragen we je om aan te geven of je wel of geen toestemming geeft om gefilmd/ gefotografeerd te worden. Wanneer je niet akkoord bent, vermijd dan de camera’s en deel zelf dan ook geen beelden.

Informatie over voertuig

Alleen personenauto’s, fietsen of scooters/motoren zijn toegestaan als voertuig. Andere voertuigen zoals dubbeldekkers of vrachtwagens kunnen we dit jaar niet toelaten op het schoolplein.

Twijfel je of jouw voertuig aan de eisen voldoet? Stuur ons een e-mail.

Contacteren organisatie

Heb je nog vragen aan of tips voor de organisatie? Stuur dan een e-mail naar examengala@clv.nl.

Doneren aan een goede doel

Zoals elk jaar is er ook een goed doel verbonden aan het examengala. Dit jaar is dit de stichting IEMAND GEEFT OM MIJ. Deze stichting ondersteunt en begeleidt verschillende projecten t.b.v. kinderen in Kandy (in het midden van Sri Lanka). Door het geven van aandacht en liefde wil de stichting de kinderen een veilige omgeving bieden. Jij kunt deze kinderen in Sri Lanka ook steunen door de QR code te scannen en een bedrag te doneren!