Examengala: BLACK, WHITE and GOLD

Het gala vindt dit jaar plaats op woensdag 8 juni van 16.30 tot 21.00 uur aan de Kerkewijk 149.

Tijdvakken

Het is verdeeld over twee tijdvakken: 16:30 uur – 18:30 en 19:00 – 21:00 uur. Na 18.30 zal er een pauze zijn van 30 minuten. Hierna begint tijdvak twee. Wij verzoeken alle toeschouwers van tijdvak één om om 18.30 uur het plein te verlaten!

De route die alle voertuigen rijden, is niet meer via de hoofdingang bij het Mavo-huis, maar via de fietsingang aan de Dennenlaan. De voertuigen verzamelen bij de Veenendaalse Tennis Club en zullen vanaf daar via de Dennenlaan het plein oprijden.

Foto's maken zoon of dochter?

In verband met drukte en oponthoud raden we aan om thuis al foto's van uw zoon of dochter bij het voertuig te maken. Mocht dat niet lukken dan is er op het schoolplein één plek waar het nog mogelijk is om deze foto's te maken: de fietsenstalling aan de kant van de Dennenlaan. Op deze plek staan de auto's opgesteld en heeft u goed zicht op de voertuigen en de leerlingen.

Komen kijken?

Woensdag 8 juni bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken bij het gala van alle examenleerlingen! Het gala begint om 16.30 uur, om 18.30 is er een pauze van een half uur. Hierna begint het tweede tijdvak. Het gala is afgelopen om 21.00 uur. 

U bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken bij het gala van alle examenleerlingen! We verzoeken u wel dringend om op de fiets te komen. Het parkeren van de fietsen kan op het brugplein, maar kan ook bij de fietsenstalling bij de ingang van de Dennenlaan. Fietsen s.v.p. niet elders parkeren, omdat dit gevaarlijke situaties kan opleveren. Men kan met de fiets het terrein opkomen via de ingang aan de Dennenlaan, de ingang aan de Middellaan en via de ingang naast het C-gebouw (het Mavohuis). 

Het publiek dient te allen tijde achter de hekken te blijven. Ook foto's van arriverende auto's en inzittenden dienen dus vanachter de hekken gemaakt te worden! Enkele fotografen maken foto's van alle auto's en galadeelnemers.

Afterparty

Alle examenleerlingen hebben ook de mogelijkheid gekregen om een kaartje voor de afterparty te kopen. Deze afterparty vindt plaats na het gala. Voor het vertrek verzamelen alle leerlingen bij station Veenendaal Centrum. Hier zullen bussen staan die iedereen naar de locatie in Arnhem brengt. Als de afterparty is afgelopen, worden alle leerling per bus weer naar station Veenendaal Centrum gebracht.

Goed om te weten is dat deze afterparty door de leerlingen zelf wordt georganiseerd en school hier qua organisatie en/of verantwoordelijkheid geen enkele rol in speelt!

Doneren aan een goede doel

Zoals elk jaar is er ook een goed doel verbonden aan het examengala. Dit jaar is dit de stichting IEMAND GEEFT OM MIJ. Deze stichting ondersteunt en begeleidt verschillende projecten t.b.v. kinderen in Kandy (in het midden van Sri Lanka). Door het geven van aandacht en liefde wil de stichting de kinderen een veilige omgeving bieden. Jij kunt deze kinderen in Sri Lanka ook steunen door de QR code te scannen en een bedrag te doneren!