CLV Musical ‘Het Meisje en het Monster’

Onze leerlingen hebben dit jaar hard gewerkt aan de musical ‘Het Meisje en het Monster’.


Deze prachtige musical gaat over het meisje Belle dat de wijde wereld wil ontdekken en na een barre tocht terechtkomt in een betoverd kasteel. Daar bouwt ze een speciale band op met de bewoner van het kasteel.

Op dit moment wordt er nog hard gerepeteerd, geredigeerd en gebouwd om op 15, 16 en 17 maart deze musical ten tonele te kunnen brengen in Theater Lampegiet. We raden u aan om wel alvast een datum in uw agenda vrij te houden!

Er zijn in totaal vier voorstellingen, waarvoor elk 500 beschikbare plaatsen zijn. Woensdag 15 maart om 20.00 uur vindt de try-out plaats. De avond daarna, donderdagavond 16 maart om 20.00 uur, is de première. Bij deze première zijn onder andere Jurre Geluk, burgemeester Gert-Jan Kats en wethouder Dylan Lochtenberg aanwezig. Vrijdag 17 maart is ’s middags om 13.30 uur een matinee en wordt ’s avonds om 20.00 uur de laatste voorstelling gespeeld.

In de week na de voorjaarsvakantie start de kaartverkoop op school in de kleine en grote pauzes. Meer informatie over de kaartverkoop kunt u tegen die tijd vinden op onze website en socialmediakanalen.

Hopelijk zien we u binnenkort bij een van de voorstellingen!

 

Terug naar overzicht