CLV-Musical: Het Meisje en het Monster

Dit jaar voeren onze leerlingen de musical 'Het Meisje en het Monster' op.


Het verhaal gaat over de beeldschone Belle die de wereld wil ontdekken, maar zich opgesloten voelt in haar saaie dorp. In dit dorp valt niks te beleven, tot op een dag haar vader gevangen wordt genomen in een betoverd kasteel. Uit een daad van liefde neemt Belle zijn plaats in. Ze wordt vergezeld door levende kandelaren, klokken, theepotten en zelfs een klerenkast! De eigenaar van het kasteel is een afschuwelijk beest, door hem is het kasteel vervloekt. De enige manier waarop de betovering kan worden verbroken, is door ware liefde. Maar wie wordt er nou verliefd op een monster?

Samen met bijna 200 deelnemers hebben ze ruim een half jaar naar deze shows toe gewerkt. Van leerlingen tot docenten en van oud-leerlingen tot ouders van leerlingen; iedereen heeft veel inzet getoond om er een prachtige productie van te maken. Op 15, 16 en 17 maart voeren zij vier shows op in Theater Lampegiet. 
Tijdens de voorverkoop en de afgelopen dagen op school zijn er al veel kaarten verkocht. Aan de deur van het theater zullen de laatste kaarten voor woensdag en donderdag nog te koop zijn. 

Wilt u/wil je komen kijken? De shows en kosten zijn als volgt:

woensdag 15 maart 20:00 uur - 7,50 euro (bijna uitverkocht)
donderdag 16 maart 20:00 uur - 12,50 euro (uitverkocht)
vrijdag 17 maart 13:30 uur - 5,00 euro (uitverkocht)
vrijdag 17 maart 20:00 uur - 12,50 euro (uitverkocht)

We zien u/je graag bij een van onze voorstellingen!