CLV-expeditie ondernemersdag

De CLV-expeditie-leerlingen uit havo 4 kregen onlangs gastlessen van ondernemers uit Veenendaal en Woerden


2 leden van de Veensche Businessclub deelden met passie hun ervaringen met de leerlingen. Dave Smits van Huis en Hypotheek, Credion, Fier en het Koffiehuis vertelde enthousiast over zijn tijd als profvoetballer en zijn overstap daarna naar het ondernemerschap. Zijn boodschap is dat mentaliteit en karakter 70% van het succes bepalen. Doorzettingsvermogen is een belangrijke eigenschap om succesvol te ondernemen. Richard van Kampen van Invictus online marketing sluit zich daar bij aan. Gewoon doorgaan en in jezelf blijven geloven. Telkens via netwerken een stapje verder komen.

Naast deze 2 ervaren ondernemers vertelde collega Marjolein Wondergem van Wonderlust Wines over haar start als ondernemer. Zij is minder gaan werken op het CLV om haar passie voor wijn verder gestalte te geven. Een op maat gemaakte wijnproeverij is haar specialiteit en ze verzorgt wijnabonnementen.

Succesvol worden, is dat veel geld verdienen? Dat vroegen veel leerlingen zich af. De 3 ondernemers  gaven allen ongeveer hetzelfde antwoord: we willen graag mensen helpen (Dave, Richard) of laten genieten (Marjolein). Dat geeft de voldoening.

Met voldoening kijkt het CLV-expeditie-team terug op deze ondernemersdag en bedankt de ondernemers voor hun inzet.