CLV Decemberconcerten op 14 en 15 december

Graag nodigen we u uit voor de sfeervolle CLV Decemberconcerten.


Onze leerlingen en medewerkers maken samen muziek in de Petrakerk tijdens de CLV Decemberconcerten. De afgelopen weken hebben de circa 130 deelnemers druk gerepeteerd voor de concerten. Ook oud-leerlingen en (oud-)medewerkers doen weer mee in het koor en orkest.

Samen met het orkest brengt het koor onder andere 'Forseen', gecomponeerd door oud-leerling Tijmen Stekelenburg,  'Angels Carol' (John Rutter) en 'Gaudeamus'. Natuurlijk staat er ook feestelijke kerstmuziek op het programma zoals 'Carol of the Bells'.

Het koor zingt een aantal Christmas carols, maar ook een prachtig nummer als 'The Morning Hymn & Alleluia' uit 'The Sound of Music', de musical die het CLV in maart gaat uitvoeren.

Het orkest speelt tijdens deze avonden onder andere muziek uit 'The Hobbit' en filmmuziek uit 'How to train an Dragon', maar ook 'The Greatest Showman'-medley.

Een uitdagend en veelbelovend programma dus!

Kaartjes voor deze sfeervolle avonden kosten 5 euro en zijn van 4 t/m 15 december verkrijgbaar bij de receptie van het CLV of voor aanvang van het concert in de Petrakerk. Pinnen? Graag!

Locatie: Petrakerk aan de Kerkewijk 135 te Veenendaal
Datum en tijd: donderdag 14 en vrijdag 15 december om 20:00 uur