Zomerschool

Van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus 2021 organiseren we, in samenwerking met kennispartner Lyceo, de zomerschool. Lyceo is dagelijks bij ons op school actief in o.a. huiswerkbegeleiding, bijlessen en studievaardigheden.


Tijdens een korte en intensieve periode krijgen onze leerlingen de kans om achterstanden weg te werken en goed voorbereid aan het nieuwe cursusjaar te beginnen. De leerlingen zijn tijdens deze zomerschool dagelijks op school van 09.30 – 15.00 uur.

Wij kiezen bewust voor de inzet van externe begeleiding door Lyceo. Zij organiseren al ruim 5 jaar op verschillende plaatsen in het land lente- en zomerscholen. In een positieve en huiselijke sfeer gaan de leerlingen gemotiveerd aan de slag. Leerlingen krijgen concrete handvatten aangereikt, waarmee zij zich het vak eigen maken en hun studievaardigheden verbeteren.

Voor wie is de zomerschool?
De school bepaalt welke leerlingen in aanmerking komen voor deelname aan de zomerschool. De zomerschool is een voorwaardelijk en vrijwillig traject. U kunt uw zoon/dochter niet zelf opgeven voor de zomerschool. Wel kunt u zelf beslissen over deelname indien uw zoon/dochter is geselecteerd. Het kan ook dat men in de vergadering een leerling bespreekt en eist dat de leerling eerst een week zomerschool positief doorloopt (hier zich voldoende voor inzet) voordat de leerling wordt bevorderd naar de volgende klas.

Kijk voor meer informatie op Lyceo.nl.

Wij kijken ernaar uit om voor onze leerlingen een succesvolle zomerschool te organiseren!

Terug naar overzicht