Welkom terug!

Wat is het heerlijk om weer door een school te lopen met leerlingen. Voor de meeste leerlingen is het de eerste keer dat ze het nieuwe schoolgebouw zien.


De mentoren lopen dan ook trots een rondje door het nieuwe gebouw en als ze dan voor mijn kamer blijven staan en uitleg krijgen over het leerplein waar ik op uitkijk, zie en hoor ik zoveel enthousiaste geluiden dat ik daar zelf ook weer vrolijk van word. Hopelijk kunnen we spoedig een officiële opening houden zodat we het nieuwe gebouw ook aan u als ouder/verzorger kunnen laten zien.

Ondertussen zijn we vol op bezig met het organiseren van de Centrale Eindexamens, aanmeldingen van nieuwe leerlingen en natuurlijk het verzorgen van de hybride lessen aan alle leerjaren. Dat de leerlingen en docenten weer tweeënhalve dag op school mogen komen en elkaar kunnen ontmoeten doet iedereen goed. Elkaar echt in de ogen kijken is zoveel mooier dan vanachter een scherm.

Wat in deze digitale periode ook belangrijk en zeer inspirerend kan zijn, is om af en toe het scherm uit te zetten en een boek te pakken. In een van de artikelen in deze schoolbrief leest u zelfs dat u van  lezen wijzer wordt!

Ik wens iedereen een goede tijd met de rust om af en toe in een boek te verdwijnen.

Karin Wouters
Directeur onderwijs

Terug naar overzicht