Start schooljaar 2021-2022

Omdat afgelopen schooljaar een bijzonder jaar was, hebben we besloten om schooljaar 2021-2022 anders te starten.


We hebben de keus gemaakt om te investeren in een goede start en beginnen de eerste schoolweek niet met het reguliere programma, maar we investeren in groepsvorming. De klas, de groep staat daarbij op de voorgrond.

Voor de brugklassen verandert er niets. Zij zijn onder leiding van de mentoren al de hele week bezig met hun brugklasweek. Voor alle klassen 2 tot 6 zal er in deze eerste week van dinsdag tot en met vrijdag een programma zijn waar teambuilding centraal staat. Onderdelen zijn spel, discussie, sport, kunst, eten, drama en muziek. Het programma wordt afgewerkt in klassen, maar er is ook ruimte om zelf te kiezen. Voor dit keuze-onderdeel start vrijdag aanstaande de inschrijving in Magister. Op de woensdagmiddag en -avond is er een programma in de Basiliek. Er is in de planning ook ruimte voor de individuele kennismakingsgesprekjes. Het wordt dus een gezellige volle week.

Het programma is in en om Veenendaal op diverse locaties, dus een goede fiets en Google Maps is onmisbaar de eerste week. De precieze indeling volgt vanuit de afdeling en zal zichtbaar zijn op onze website.

Lydia Germans
 

Terug naar overzicht