Open Huis CLV?!

Vorig jaar rond deze periode was het voor ons overduidelijk dat een digitaal Open Huis de enige en juiste optie was.


Al ruim op tijd zijn we gestart met alle voorbereidingen om www.kijkenbijhetclv.nl als een heel goed alternatief aan te kunnen bieden.

Maar dit jaar staan we voor een andere keuze. Twee jaar geen fysiek Open Huis betekent dat basisschoolleerlingen zowel in groep 7 als in groep 8 geen sfeer hebben kunnen proeven op hun nieuwe school. En dat vinden we een groot gemis voor hen. We weten hoe belangrijk u het destijds ook als ouder/ verzorger vond om sfeer te komen proeven op de nieuwe school van uw kind.

Oftewel we staan voor een moeilijke keuze. Als de beperkende maatregelen in januari afnemen dan willen we het Open Huis graag door laten gaan. Uiteraard op een aangepaste, veilige en verantwoorde manier! Ideeën als rondleidingen, tijdsblokken en looproutes zijn al overwogen. Dat betekent alleen dat we veel zaken op het laatste moment gaan regelen en niet nu al duidelijkheid kunnen geven over hoe ons Open Huis eruit gaat zien. En zelfs dan kan het nog zo zijn dat we volgens de dan geldende maatregelen genoodzaakt zijn om het alleen bij een digitaal Open Huis te houden.

Kortom: heeft u nog een kind/ kinderen op de basisschool houdt u dan alstublieft onze website www.clv.nl en onze social media kanalen (Instagram en Facebook) in de gaten om de hoogte te blijven van ons Open Huis. Uiteraard is onze speciale Open Huis website www.kijkenbijhetclv.nl ook nog steeds online en up to date.

De open lessen die voor de week na de kerstvakantie stonden gepland, hebben we kunnen verplaatsen naar 31 januari t/m 3 februari. In de hoop dat in deze week de beperkende maatregelen afnemen.

 

Terug naar overzicht