Gala 2022

Het gala vindt dit jaar plaats op woensdag 8 juni van 16.30 tot 21.00 uur aan de Kerkewijk 149.


Het is verdeeld over twee tijdvakken: 16:30 uur – 18:30 en 19:00 – 21:00 uur. Na 18.30 zal er een pauze zijn van 30 minuten. Hierna begint tijdvak twee. Wij verzoeken alle toeschouwers van tijdvak één om om 18.30 uur het plein te verlaten!

De route die alle voertuigen rijden, is niet meer via de hoofdingang bij het Mavo-huis, maar via de fietsingang aan de Dennenlaan. De voertuigen verzamelen bij de Veenendaalse Tennis Club. Hier zal uw zoon/dochter ook nog verdere informatie over krijgen.

Uw zoon/dochter heeft zich ingeschreven voor een aankomsttijd. In dit kwartier zal uw zoon/dochter aankomen bij school. Toeschouwers zijn welkom, maar mogen slechts op één plek staan. Deze plek wordt de fietsenstalling aan de kant van de Dennenlaan. Op deze plek heeft u goed zicht op de voertuigen en de leerlingen.

Afterparty
Alle examenleerlingen hebben ook de mogelijkheid gekregen om een kaartje voor de afterparty te kopen. Deze afterparty vindt plaats na het gala. We verzamelen met z’n allen bij station Veenendaal Centrum. Hier zullen bussen staan die ons naar de locatie in Arnhem brengen. De locatie van het feest is Loft in Arnhem, Korenmarkt 49. Wij lopen vanaf Arnhem Centrum naar Loft toe. Als het feest is afgelopen om 4.00 uur gaan we met z’n allen terug naar station Veenendaal Centrum.

Goed om te weten is dat deze afterparty door de leerlingen zelf wordt georganiseerd en school hier qua organisatie en/of verantwoordelijkheid geen enkele rol in speelt!

We hopen op een hele feestelijke avond en nacht :-)

De galacommissie CLV

Terug naar overzicht