Examens

Het centraal eindexamen komt nu snel dichterbij. Voor alle leerlingen en docenten is dit een spannende periode. Het examen bestaat dit jaar uit drie tijdvakken (twee complete en het derde wat korter) en kandidaten mogen i.p.v. één herkansing nu twee herkansingen doen.

Alle kandidaten worden ook dit jaar geïnformeerd via mijneindexamen.nl. Deze website/app biedt informatie op maat aan over het Centraal Examen. Voorbeelden hiervan zijn het examenrooster (elke leerling kan er zijn eigen examenrooster vinden!), de bij de examens te gebruiken en toegestane hulpmiddelen, oefenexamens en correctiemodellen van de afgenomen examens. Ook algemene informatie, regels, tips en de slaag-zakregeling zijn in de app te vinden. Mijneindexamen.nl is optimaal geschikt voor de smartphone, maar ook te gebruiken via een laptop. Ook is er veel informatie/oefenmateriaal te vinden op de site: lerenvoorhetexamen.nl. Daar staat ook alle informatie handig op één plek.

Alle belangrijke informatie over de examens en de komende (examen)periode sturen wij per e-mail aan de leerlingen en hun ouder(s)/ verzorger(s). Op deze pagina hebben we de informatie nog eens overzichtelijk bij elkaar geplaatst.