CLV Decemberconcerten op 15 en 16 december!

Op donderdag 15 en vrijdag 16 december aanstaande is het eindelijk weer zover; leerlingen en medewerkers van het Christelijk Lyceum Veenendaal maken samen muziek in de Petrakerk tijdens de CLV Decemberconcerten.


Samen met het orkest brengt het koor onder andere Look at the World van John Rutter en Cerf-volant uit Les Choristes ten gehore. Natuurlijk staat er ook feestelijke kerstmuziek op het programma zoals Let it snow.

Het koor zingt een aantal Christmas Carols, maar ook een prachtig nummer als The Seal lullaby van Eric Whitacre staat op het programma.

Het orkest speelt tijdens deze avonden onder andere muziek uit Pirates of the Caribbean, filmmuziek uit en Highlights from Evita. Een uitdagend en veelbelovend programma dus! Natuurlijk geeft het CLV ook weer een klein voorproefje van de CLV musical die in maart 2023 zal worden uitgevoerd. Dit schooljaar is dat Het meisje en het monster.

Kaartjes voor deze sfeervolle avonden kosten 5 euro en zijn van 5 t/m 16 december verkrijgbaar bij de receptie van het CLV.

Locatie en tijd: 15 of 16 december om 20.00 uur in de Petrakerk aan de Kerkewijk 135 te Veenendaal. Pinnen; graag!

Let op: voor vrijdag 16 december zijn de kaartjes inmiddels uitverkocht!! Voor donderdag 15 december zijn er nog voldoende kaarten te krijgen.