Skikamp

Ieder jaar vertrekken we in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk om daar het skiën onder de knie te krijgen. Het skikamp is voor iedere leerling (dus boven- en onderbouw) een uitstekende mogelijkheid om het skiën te leren, techniek te verbeteren en natuurlijk om een supergezellige week in de sneeuw en de bergen te beleven!

Locatie en skigebied
Voor het skikamp reizen we af naar Neukirchen am Groβvenediger, waar we al jaren heel gastvrij ontvangen worden in pension Sonneck door de familie Hofer. Hier zullen wij de locatie delen met andere gasten. 

Vanuit dit pension kunnen we gebruikmaken van 2 skigebieden:

Skiles
Iedere deelnemer krijgt skiles. Hiervoor wordt de groep ingedeeld op niveau. Zo  krijgen zowel de beginners die voor het eerst op de ski’s staan als de (ver) gevorderden op gepast niveau les. De gediplomeerde Nederlandse skileraren gaan zowel ’s ochtends als ’s middags met de groep op pad, zodat de week garant staat voor grote vorderingen.

Skikamp 2022

Wij hebben prachtig nieuws voor jullie: skikamp 2022 mag doorgaan! Nadat we het afgelopen jaar gehinderd werden door de coronapandemie, kunnen we dit schooljaar weer gave ski-kilometers maken in Oostenrijk. Van vrijdag 25 februari t/m vrijdag 4 maart 2022 gaan we richting het Zillertal en verblijven we in pension Sonneck gelegen in Neukirchen am Groβvenediger. Voor €650 heb je een week vol gezelligheid en skiplezier. Bij de prijs is het volgende inbegrepen; 

Uiteraard gelden er in Oostenrijk ook de nodige regels waar wij ons dit wintersportseizoen aan te houden hebben. Welke maatregelen dit zijn kun je hier lezen. Kortgezegd; er geldt een vaccinatieplicht, dus om mee te kunnen, moet je volledig gevaccineerd zijn. Lees deze regels samen met je ouders goed door voordat je je gaat inschrijven!

Inschrijven

Inschrijven kan tot 1 november. Stuur een e-mail met daarin je voor en achternaam en klas naar bb@clv.nl en maak de aanbetaling van € 350 voor 1 november over op rekeningnummer NL72 INGB 0755 5841 04 tnv. K.A. Brouwer. In het geval dat er meer leerlingen inschrijven dan wij mee kunnen nemen, volgt een loting.

Belangrijk om te weten is dat je inschrijving pas definitief is, wanneer de aanbetaling van €350 vóór 1 november is voldaan.

Na inschrijving ontvang je een officieel inschrijfformulier van LeverReizen, dat is de reisorganisatie die de reis verzorgt. Graag bij de betaling je eigen voor- en achternaam (dus van de deelnemer) vermelden. Let op: de aanbetaling wordt niet gerestitueerd op het moment dat jij zelf de inschrijving op een later moment annuleert. Mocht de reis op een later moment geannuleerd worden door code oranje/rood of word je uitgeloot dan ontvang je uiteraard het volledige bedrag terug.

Mochten je vragen hebben over de reis of over de inschrijving kunnen jullie altijd terecht bij dhr. Van Elst (elt@clv.nl).