Skikamp

Ieder jaar vertrekken we in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk om daar een fantastische week in de sneeuw te beleven. Nog nooit op de ski’s gestaan of al jaren ervaring? Het skikamp is voor iedere leerling van klas 1 t/m klas 6 die het skiën wil leren, die zijn techniek wil verbeteren en die natuurlijk een supergezellige week in de sneeuw en de bergen wil beleven!


Locatie en skigebied
Voor het skikamp reizen we af naar Neukirchen am Groβvenediger, waar we al jaren gastvrij ontvangen worden in pension Sonneck door de familie Hofer.

Tijdens deze week maken we gebruik van het grootste skigebied van het Zillertal. Met 166 km aan pistes (steil, vlak, breed, smal, bos) heeft dit gebied genoeg in huis om iedereen te vermaken en biedt iedere deelnemer voldoende uitdaging. 

Skiles
Iedere deelnemer krijgt skiles. Hiervoor wordt de groep ingedeeld op niveau. Zo krijgen de beginners die voor het eerst op de ski’s staan, maar ook de (ver)gevorderden op gepast niveau les. De gediplomeerde Nederlandse skileraren gaan ’s ochtends en ’s middags met de groep op pad, zodat de week garant staat voor grote vorderingen.

Reis en verzorging
Op vrijdagavond zullen we met de bus vertrekken richting Oostenrijk. We verblijven daar op basis van halfpension, wat betekent dat het ontbijt en het avondeten wordt geregeld. Samen met je groep en de skileraar eet je overdag op de piste (eigen kosten). Vervoer, overnachting, ontbijt, diner, skimateriaal, liftpas en skiles zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Wij verheugen ons erop om met jou de bus in te stappen en er samen een super gezellige week van te maken!

Meer informatie over het skikamp? Stel je vraag aan een van ons!

meneer J. (Jarno) Van Elst (elt@clv.nl)
meneer A. (Arjen) Van Houwelingen (hw@clv.nl)
mevrouw J. (Janneke) Klomp (klp@clv.nl)
mevrouw M. (Martine) Hakvoort (hak@clv.nl)