Skikamp

Ieder jaar vertrekken we in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk om daar het skiën onder de knie te krijgen. Het skikamp is voor iedere leerling (dus boven- en onderbouw) een uitstekende mogelijkheid om het skiën te leren, techniek te verbeteren en natuurlijk om een supergezellige week in de sneeuw en de bergen te beleven!

Locatie en skigebied
Voor het skikamp reizen we af naar Neukirchen am Groβvenediger, waar we al jaren heel gastvrij ontvangen worden in pension Sonneck door de familie Hofer. Hier zullen wij de locatie delen met andere gasten. 

Vanuit dit pension kunnen we gebruikmaken van 2 skigebieden:

Skiles
Iedere deelnemer krijgt skiles. Hiervoor wordt de groep ingedeeld op niveau. Zo krijgen zowel de beginners die voor het eerst op de ski’s staan als de (ver) gevorderden op gepast niveau les. De gediplomeerde Nederlandse skileraren gaan zowel ’s ochtends als ’s middags met de groep op pad, zodat de week garant staat voor grote vorderingen.

Reis en verzorging
We reizen af naar Oostenrijk per bus. We vertrekken we op vrijdagavond en komen een week later vrijdagavond weer terug. Ook de skileraren reizen met ons mee.

We verblijven bij de familie Hofer op basis van halfpension. Dat betekent dat het ontbijt en avondeten worden geregeld. Samen met de skileraar eet je overdag op de piste.