Werken op het CLV

Werken op het CLV betekent werken met jonge mensen in ontwikkeling. Strak georganiseerd met roosters en tegelijk dynamisch door al de
jongeren om ons heen. We werken in een hartelijke en collegiale sfeer in een scholengemeenschap die met een lange geschiedenis geworteld is in Veenendaal.

 

 

De school

Het CLV school aan de Kerkewijk

Het Christelijk Lyceum Veenendaal is sinds 1946  een bekende naam in Veenendaal en omgeving. Aan de Kerkewijk volgen zo’n 2.000 leerlingen onderwijs in mavo, havo, atheneum of gymnasium.

Meer over de school

 

Actueel

Actueel en nieuws op het CLV

Er gebeurt veel op het CLV. Blijf op de hoogte van de korte en de lange termijn.

Naar de nieuwsberichten

 

Vacatures

Werken op het CLV

Wij verwelkomen ieder jaar weer een aantal nieuwe collega´s. Ook studenten aan een lerarenopleiding bieden wij graag een praktijktijd op onze school.

Naar de vacatures

 

 


 

Hoe scoort het CLV?Wij vinden de kwaliteit van het onderwijs van groot belang en werken er voortdurend aan. Landelijk wordt de kwaliteit van het onderwijs in cijfers bijgehouden. Vergelijk in de zogenoemde 'Vensters" onze onderwijsresultaten met die van andere scholen.

 

Hoe scoort het CLV?

 

 

Het CLV investeert in nieuwe lesmethoden en ik kan nu een groot deel van mijn lessen met een ‘activeboard’ werken. Dit digitale schoolbord zorgt ervoor dat geschiedenis steeds meer tot leven kan komen.

Hielke Wynia, docent geschiedenis

 

 

 

Virtuele tour

Ontdek het CLV met de virtuele tourMet de virtuele tour op onze website wandel je in negen grote stappen door de school. Zo krijg je nog meer een idee van hoe het CLV er uitziet, op het plein en in de verschillende schoolgebouwen.

 

 

Kijk eens rond

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)