Ontdek het CLV

Op het CLV dagen wij leerlingen uit hun talenten te ontplooien op vele terreinen. Zij benutten die ruimte ook. Als zij de school met een diploma afsluiten, koesteren zij vaak dierbare herinneringen aan alle activiteiten die het kenmerk zijn van onze school.

Het motto van de school blijft immers: Ruimte voor ontwikkeling.

 

 


 

Identiteit

Ontdek de identiteit van het CLV

Onze scholengemeenschap heeft de christelijke identiteit. Vanuit deze basis verwelkomen wij alle leerlingen, ongeacht hun levensbeschouwelijke achtergrond. Wij bieden hen de ruimte om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin de betrokkenheid op elkaar groot is.

Meer over de identiteit van het CLV

 

Onderwijs

Ontdek het onderwijs op het CLV

Op het CLV dagen wij leerlingen uit hun talenten te ontplooien op vele terreinen. Zij benutten die ruimte ook. Als zij de school met een diploma afsluiten, koesteren zij vaak dierbare herinneringen aan alle activiteiten die het kenmerk zijn van onze school. Het motto van de school blijft immers:  Ruimte voor ontwikkeling.

Meer over het onderwijs op het CLV

 

Groep 8

Ontdek het CLV als leerling in groep 8

Heb je interesse voor het CLV? Bij ons op school gaan we samen ontdekken waar je aanleg voor hebt, wat je leuke vakken vindt en van welke dingen je enthousiast wordt.

Meer voor groep 8

 

Met plezier presenteren wij onze schoolgids. In een open, vriendelijke sfeer vormen wij een kleine samenleving van jongeren en volwassenen. Onze achtergronden en talenten zijn heel divers. Vanuit onze christelijke levensovertuiging geven wij graag ruimte aan alle CLV-ers: iedereen doet ertoe!
 

Download de schoolgids

Ontdek de Kunst & Cultuurklas van het CLVOp allerlei manieren geven wij leerlingen de kans zich extra te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de kunst- en cultuurklas, één van de talentklassen van het CLV. Leerlingen in groep 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor de K&C-klas in de brugklas van mavo/havo, havo/atheneum of atheneum.

Meer over de CLV Kunst & Cultuurklas

Kennismaken met de CLV sportklasOp allerlei manieren bieden wij leerlingen de kans zich extra te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de sportklas, één van de talentklassen van het CLV. Leerlingen in groep 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor de sportklas in de brugklas van mavo/havo, havo/atheneum of atheneum.
 

Meer over de CLV Sportklas

Op allerlei manieren bieden wij leerlingen de kans zich extra te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de talentklas science, één van de talentklassen van het CLV. Leerlingen in groep 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor de talentklas science in de brugklas van mavo/havo, havo/atheneum, atheneum of gymnasium.

Meer over de talentklas Science

Tijdens de talentklas Economics and Social Business leer je dat winst maken meer is dan geld verdienen. De maatschappelijke en sociale impact hiervan is minstens zo belangrijk.Meer over Economics and Social Business

 

 

Ik heb een gezellige klas en een hele leuke mentor. Ik kwam ook achter het CBBA. Deze organisatie binnen de school organiseert allemaal leuke activiteiten buiten schooltijd. Echt een aanradertje!

Joni

 

 

Virtuele tour

Ontdek het CLV met de virtuele tourMet de virtuele tour op onze website wandel je in negen grote stappen door de school. Zo krijg je nog meer een idee van hoe het CLV er uitziet, op het plein en in de verschillende schoolgebouwen.

 

 

Kijk eens rond

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)