Ontdek het CLV

Op het CLV dagen wij leerlingen uit hun talenten te ontplooien op verschillende terreinen. Als zij de school met een diploma afsluiten, koesteren zij vaak dierbare herinneringen aan alle activiteiten die kenmerkend zijn voor onze school.

Het motto van de school blijft immers: Ruimte scheppen voor ontwikkeling.

 

 


 

Identiteit

Ontdek de identiteit van het CLV

Onze scholengemeenschap heeft de christelijke identiteit. Vanuit deze basis verwelkomen wij alle leerlingen, ongeacht hun levensbeschouwelijke achtergrond. Wij bieden hen de ruimte om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin de betrokkenheid op elkaar groot is.

Meer over de identiteit van het CLV

 

Onderwijs

Ontdek het onderwijs op het CLV

Op het CLV dagen wij leerlingen uit hun talenten te ontplooien op verschillende terreinen. Als zij de school met een diploma afsluiten, koesteren zij vaak dierbare herinneringen aan alle activiteiten die kenmerkend zijn voor onze school. Het motto van de school blijft immers:  Ruimte scheppen voor ontwikkeling.

Meer over het onderwijs op het CLV

 

Groep 8

Ontdek het CLV als leerling in groep 8

Heb je interesse voor het CLV? Samen met jou gaan we ontdekken waar je aanleg voor hebt, wat je leuke vakken vindt en van welke dingen je enthousiast wordt.

Meer voor groep 8

 

Met plezier presenteren wij onze schoolgids. In een open, vriendelijke sfeer vormen wij een kleine samenleving van jongeren en volwassenen. Onze achtergronden en talenten zijn heel divers. Vanuit onze christelijke levensovertuiging geven wij graag ruimte aan alle CLV-ers: iedereen doet ertoe!
 

Download de schoolgids

Ontdek de Kunst & Cultuurklas van het CLVOp allerlei manieren geven wij leerlingen de kans zich extra te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de kunst- en cultuurklas, één van de talentklassen van het CLV. Leerlingen in groep 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor de K&C-klas in de brugklas van mavo/havo, havo/atheneum of atheneum.

Meer over de CLV Kunst & Cultuurklas

Kennismaken met de CLV sportklasOp allerlei manieren bieden wij leerlingen de kans zich extra te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de sportklas, één van de talentklassen van het CLV. Leerlingen in groep 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor de sportklas in de brugklas van mavo/havo, havo/atheneum of atheneum.
 

Meer over de CLV Sportklas

Op allerlei manieren bieden wij leerlingen de kans zich extra te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de talentklas science, één van de talentklassen van het CLV. Leerlingen in groep 8 van de basisschool kunnen zich aanmelden voor de talentklas science in de brugklas van mavo/havo, havo/atheneum, atheneum of gymnasium.

Meer over de talentklas Science

Tijdens de talentklas Economics and Social Business leer je dat winst maken meer is dan geld verdienen. De maatschappelijke en sociale impact hiervan is minstens zo belangrijk.Meer over Economics and Social Business

 

 

Ik heb een gezellige klas en een hele leuke mentor. Ik kwam ook achter het CBBA. Deze organisatie binnen de school organiseert allemaal leuke activiteiten buiten schooltijd. Echt een aanradertje!

Joni

 

 

Virtuele tour

Sinds april 2019 is er gestart met de sloop van een gedeelte van het CLV. Met als doel een nieuw schoolgebouw in augustus 2020. Ben je benieuwd naar de vorderingen?
Kijk dan via live stream.

Wil je op de hoogte blijven van de overige bouwvorderingen? Check dan clvbouwt.nl  

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)