Ontwikkelen op het CLV

Het CLV is niet zomaar een school. Leerlingen kunnen hun talenten ontwikkelen op verschillende gebieden. En daar houdt het niet bij op. In de verschillende talentklassen en buitenschoolse activiteiten krijgen onze leerlingen de ruimte om te ontdekken wat het beste bij hen past. Daar worden zij en wij enthousiast van!

 

 

 

 

eXtra onderwijs

Jezelf ontwikkelen met de K&C-klas van het CLV

Het onderwijs aan het CLV beperkt zich niet tot de reguliere vakken. Wij bieden extra onderwijsmogelijkheden met bijvoorbeeld de talentklassen voor Sport, Kunst & Cultuur, Science en Economics and Social Business.

Meer eXtra onderwijs

 

eXtra buitenschool

Ontwikkelen op het CLV met de decemberconcerten

Op het CLV bestaan veel en gevarieerde activiteiten buiten de lessen om. Leerlingen leren en oefenen hun zelfstandigheid door deze evenementen te organiseren.

Wat denk je van: CBBA, LAN-party's, CLV Musical, koor en orkest, skikamp, zeilkamp ...

Meer eXtra buitenschool

 

Leerlingenraad

De leerlingenraad van het CLV

Vertel de leerlingenraad wat je wel of niet bevalt op deze school. Want pas als we het weten, kunnen we er iets aan gaan doen!

Naar de leerlingenraad

 

De CLV musical is ieder jaar weer een succesHet hele jaar door zijn we druk aan het repeteren, zingen, bouwen, naaien … De musical is veel meer dan alleen toneelspelen en zingen. Samen met dans, orkest, decor, koor, grime & kostuum en techniek maken we er ieder jaar een succes van.

 

Naar de CLV Musical

De traditie van CLV Lanparty'sTwee maal per jaar houden we een 24 uur durende CLV-LAN party. Ongeveer 100 deelnemers (leerlingen en oud-leerlingen van het CLV) sluiten dan hun computer aan op een voor deze gelegenheid aangelegd netwerk. Samen gamen, kennis uitwisselen, dingen ontdekken in een prettige sfeer.

 

Naar de CLV-LAN

Stick2UgandaHet CLV zet zich gedurende vijf jaar in om in Ttula - een sloppenwijk van Kampala, nabij een basisschool voor weeskinderen - activiteiten te ondersteunen voor verbetering van onderwijs en leefomstandigheden in de wijk. Op het programma staan actiedagen en bezoeken door de projectgroep aan Oeganda

 

Naar Stick2Uganda

Jaaragenda met activiteiten op het CLVEr gebeurt veel op het CLV. Blijf op de hoogte van de korte en de lange termijn.

 

Naar de jaaragenda

 

 

De Kunst & Cultuurklas is leuk als je creatief bent. Als je daarvoor kiest, ga je in de loop van het jaar vier verschillende vakken doen: muziek, dans, toneel en beeldende kunst. Je gaat ook vaak op excursie leuke dingen bekijken.

 

Femke en Tessa

 

 

Virtuele tour

Sinds april 2019 is er gestart met de sloop van een gedeelte van het CLV. Met als doel een nieuw schoolgebouw in augustus 2020. Ben je benieuwd naar de vorderingen?
Kijk dan via live stream.

Wil je op de hoogte blijven van de overige bouwvorderingen? Check dan clvbouwt.nl  

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)