Nieuws in de CLV Schoolbrief 2015-2016

03 - Zomerschool

Vorig jaar zijn wij begonnen met de zomerschool. De zomerschool is voor een leerling een kans om tijdens een korte, maar intensieve periode in de zomer opgelopen achterstanden weg te werken zonder daarvoor een heel schooljaar te hoeven overdoen. Het is niet de bedoeling dat de zomerschool in de plaats komt van zittenblijven; voor een bepaalde groep leerlingen blijft een schooljaar overdoen de beste optie.

De zomerschool is een voorwaardelijk en vrijwillig traject; aan het einde van de week zomerschool maakt de leerling een toets, die vooraf door de leraren is vastgesteld. Op basis van resultaten wordt bepaald of de leerling wel of niet bevorderd wordt.

Dit jaar zijn 9 leerlingen die vorige zomer meegedaan hebben aan de zomerschool geslaagd voor hun eindexamen. Een prachtig resultaat!

Ook deze zomer is er weer een zomerschool. Van 11 juli t/m 15 juli zal een aantal leerlingen nog even met hun neus in de boeken zitten. Deze leerlingen zijn inmiddels benaderd en weten dat zij hun vakantie een week uit moeten stellen.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)