Nieuws in de CLV Schoolbrief 2015-2016

21 - Alpe d'HuZes acties

In de schoolbrief van november vertelde ik over mijn actie voor en mijn deelname aan Alpe d’HuZes. Inmiddels zijn we een maand verder en ik ben blij te kunnen melden dat er verschillende leerlingen initiatief hebben genomen tot actie.


  • Isabella Moore en Sarah Brown, beiden de spil achter het CLV kerstgala hebben € 1 per kaartje bestemd voor Alpe d’HuZes, zij hebben het mooie bedrag van € 250 overhandigd.
  • Irene en Veerle uit mh1c hebben lege flessen verzameld, met de opbrengst daarvan ingrediënten gekocht om brownies mee te kunnen bakken. Opbrengst van deze verkoop € 67.
  • Teun en Marnix uit mh1c hebben een sponsortocht gemaakt, Teun op skates en Marnix op de fiets, ze hebben 57 km afgelegd en hiermee het prachtige bedrag van € 500 opgehaald.

 

De tussenstand is op dit moment € 1276

 

  • De opbrengst van de verkoop van oliebollen, gebakken door onze conciërge Gerrit van de Geer is nog niet bekend.
  • Maandag 14 december waren de leerlingen van sportklas 1 in Utrecht in het teken van sponsorschaatsen voor Alpe d’HuZes. De opbrengst wordt binnenkort bekend.

 

Duidelijk is dat er een grote betrokkenheid ontstaat van leerlingen en collega's bij de actie voor dit goede doel: 'samen brengen we de dag dichterbij dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker'.

Ook u kunt meehelpen te doneren op mijn actiepagina: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/klaasbrouwer

Wilt u shirtsponsor worden of op een andere manier mijn actie steunen, neem dan contact op via e-mail k.brouwer@clv.nl of telefoon 06-415 56 724.

 

Met een sportieve groet,

Klaas Brouwer

  • 21 - Alpe d'HuZes acties
  • 21 - Alpe d'HuZes acties
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)