Nieuws in de CLV Schoolbrief 2015-2016

11 - Decemberconcerten 10-11 december: die wilt u niet missen!

Op donderdag 10 en vrijdag 11 december staan vanaf 20.00 uur meer dan honderd leerlingen en medewerkers op het podium van de Petrakerk (naast onze school). In deze laatste weken voor het optreden wordt dan ook hard geoefend door koor en orkest onder leiding van Arjen Threels, Elien van der Meer en Lodewijk de Vries. Dit jaar staan er zoals altijd een aantal swingende Christmas carols op het programma. Daarnaast zingt het koor onder andere een paar delen uit de Carmina Burana van Orff,  Look at the World van John Rutter en The Rhythm of Life.

Het orkest laat van zich horen met filmmuziek uit de Disneyfilm Frozen en de film Jurassic Parc.  Ook het nummer Happy brengt een vrolijke sfeer met zich mee.

Uiteraard geven koor en orkest een voorproefje van de musical Peter Pan die wij in maart uitvoeren in theater De Lampegiet.

Deze sfeervolle en feestelijke
decemberconcerten wilt u niet missen!


Toegangskaarten kunt u reserveren via onze collega Gerdien Brunsveld. Deze kosten 3 euro per stuk en worden na reservering op naam klaargelegd bij de ingang van de kerk. Hier zijn op de uitvoeringsavonden uiteraard ook toegangskaarten verkrijgbaar. Ook kunnen deze circa één week van tevoren bij de receptie van de school worden gekocht.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)