Nieuws in de CLV Schoolbrief 2015-2016

09 - CLV deed mee met Seven Days of Feedback

Van 9 t/m 15 november deden wij met onze leerlingen mee aan de Seven Days Challenge en voerden we zeven dagen lang opdrachten uit op het gebied van voeding en bewegen, van zes keer de trap op- en aflopen tot een dag halve porties eten.

Samen met 70 andere scholen streden we om de Seven Days 2015 Award inclusief eigen schoolfeest. De uitslag komt op zijn vroegst pas aanstaande vrijdag, we moeten dus nog even geduld hebben. Maar met gepaste trots melden we al wel dat we meerdere dagen achtereen op de zevende plek van de ranglijst stonden. En dat is niet niks voor een school die voor het eerst meedoet.

Binnen het CLV was Meike de Vries uit klas g1b de koploper onder de leerlingen! Punten waren te verdienen door het meedoen aan de challenges, het uploaden van foto’s daarvan en het posten van berichten die ermee te maken hebben.

In De Gelderlander van afgelopen zaterdag kwamen enkele leerlingen aan het woord. Stefan: “Het motiveert wel. Ik heb al met een paar jongens geappt of ze hun oefeningen al hadden gedaan.” En Chantal: “Alleen de traploopoefening was pittig. Je moest zes keer achter elkaar naar boven en beneden lopen. Dat voel je wel in je benen.”

 

Eat clean, train dirty, be awesome!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)