Nieuws in de CLV Schoolbrief 2014-2015

02 - Verdriet op het CLV

In de nacht van maandag op dinsdag is onze collega Mariska van Ginkel (41 jaar) in haar slaap overleden. Mariska was medewerker op de financiële administratie.

We denken aan haar man Marcel en de twee kinderen, zoon Maiko (13) en dochter Tessa (6), familie en vrienden. We wensen hen de nabijheid van de Eeuwige, de altijd Nabije, speciaal in deze dagen.

Het was dinsdag een moeilijk bericht dat wij moesten communiceren naar medewerkers en leerlingen. Mariska werkte sinds 2001 op het CLV, met grote betrokkenheid, deskundigheid en hoge accuratesse. Haar vriendelijkheid en gevoel voor verantwoordelijkheid hadden een goede balans, voor haarzelf en zeker ook in haar directe werkomgeving. Het CLV gaat verder zonder de bezetting van een plek waar we zo vertrouwd mee zijn, zonder de aanwezigheid van Mariska die verbondenheid creëerde.

Op het CLV is haar werkplek nu ingericht als stilteplek. Op dit moment is nog onbekend wanneer we afscheid van Mariska nemen. Op dat moment zullen we daarvoor gepaste maatregelen nemen in de organisatie, mogelijk met gevolgen voor het rooster.

Namens bestuur en directie,

Kees Kloet
rector-bestuurder

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)