Nieuws in de CLV Schoolbrief 2013-2014

02C - mevrouw Truus Visser

Aan het einde van dit schooljaar nemen we ook afscheid van mevrouw Truus Visser (Engels). Na een loopbaan in het onderwijs van meer dan negenentwintig jaar zegt zij het onderwijs vaarwel.

Haar onderwijscarrière begon heel avontuurlijk; ze gaf twee jaar les in Botswana. Na terugkomst in Nederland werkte ze gedurende een korte periode op ‘De Wijken’ in Veenendaal, waarna ze haar loopbaan vervolgde op het ROC A12 in Ede, waar zij maar liefst 15 jaar aan verbonden bleef. De laatste fase in het onderwijs ging voor haar in 2002 in op het CLV.

Mevrouw Visser werkte als docent met grote inzet voor de leerlingen. Ze was hierin veeleisend, ook voor zichzelf; er moest in haar les veel geleerd zijn, anders was zij niet tevreden. Deze eigenschap vonden leerlingen niet altijd gemakkelijk aan haar.

Wij hebben haar op het CLV leren kennen als een vrouw met een groot hart; ze stond altijd voor iedereen klaar als er hulp nodig was. We zullen Truus dan ook zeker gaan missen, maar zijn tegelijk blij voor haar dat het mogelijk was om op dit moment haar loopbaan te beëindigen. We wensen haar Gods zegen toe en hopen dat zij samen met haar man mag genieten van een welverdiende rust.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)