Nieuws in de CLV Schoolbrief 2013-2014

01 - Voorwoord mei 2014

Het is een spannende tijd op de school. De eindexamens zijn vorige week afgerond. ’s Ochtends en ’s middags dromden  groepen examenleerlingen bij de examenzalen en werden er onderling ervaringen uitgewisseld  en verwachtingen uitgesproken.

Niet alleen voor de leerlingen is het spannend. Overal in de school zien we docenten aan het corrigeren en in overleg met elkaar over knelpunten die zij daarbij tegenkomen. Voor hen is een goed resultaat van hun leerlingen een beloning van de samenwerking.

Bij het uitkomen van deze Schoolbrief  is de examenperiode afgesloten. We wachten nu op de uitslag. Op woensdag 11 juni weten we die voor de mavoleerlingen. De dag erna wordt de uitslag voor havo en vwo bekendgemaakt. Op donderdag 26 juni vinden de diploma-uitreikingen plaats.

 

Na het hemelvaartsweekend hebben we nog maar zes weken te gaan tot de zomervakantie. De klassen 1 en 2 hebben hun laatste lesdag op 9 juli. Voor klas 3 en hoger is de afsluitende toetsweek van 3 t/m 9 juli. Voor veel leerlingen zijn die laatste schoolweken nog best spannend. Zij zullen nog flink aan het werk moeten blijven om hun overgang naar de volgende klas veilig te stellen.

 

Ik wens allen goede weken toe,

Jan van Hees,
sectordirecteur mavo en brugklassen

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)