Nieuws in de CLV Schoolbrief 2013-2014

01 - Voorwoord april 2014

“Komen en gaan”

Dat was het wel de afgelopen periode, een komen en gaan van leerlingen naar diverse uithoeken van Nederland en Europa. De klassen 3 mavo, 4 havo en 4 vwo waren een hele week op pad. Weer andere leerlingen waren voor het Comeniusproject meerdere dagen in Brussel. Daarnaast hadden we veel ééndaagse excursies en komen er nog meer in de overige leerlagen. Naast alle enthousiaste verhalen die u hopelijk heeft gehoord, kunt u op onze website foto’s, verslagen en zelfs fimpjes zien van veel activiteiten. Ik raad u aan om ze te bekijken.

Zo ziet u maar, onderwijs vindt niet alleen maar plaats in de klas. Daarbuiten is ook veel te leren en te ervaren.

Diverse Kunst-leerlingen namen deel aan de jaarlijkse tentoonstelling 'Beeldend Veenendaal' 2014, weer andere zetten een hele modeshow in elkaar en het examen Elementair Boekhouden is door al onze deelnemers gehaald. Dit zijn slecht een paar voorbeelden van alles wat er gebeurt bij ons op school. We zijn ook niet voor niets verkozen tot de leukste school van Nederland!!

De schoolexamens zijn ondertussen afgerond en de landelijke examens beginnen na de meivakantie. Vanzelfsprekend wensen wij onze examenkandidaten veel succes, en u thuis veel sterkte. Binnenkort zullen we van deze groep leerlingen afscheid moeten nemen. Zij gaan ons verlaten en tegelijkertijd zijn we al druk bezig met de nieuwe leerlingen die volgend jaar gaan komen. Het zal altijd een komen en gaan blijven. En zo hoort het ook.

Ik wens u allen een hele prettige vakantie toe, kom goed tot rust en geniet van elkaar, het mooie voorjaar en de fijne omgeving waarin we mogen wonen.

 

Karin Wouters,
sectordirecteur havo/vwo

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)