Nieuws in de CLV Schoolbrief 2013-2014

15 - 2 mavo: kennismakingsdag

Ook de leerlingen van 2 mavo maakten op een gezellige en sportieve manier nader kennis te met elkaar en met de mentoren.

Op donderdag 12 september werden al vroeg op de dag in en rond het stadspark allerlei activiteiten uitgezet. Voor docenten was het nog spannend of het deze dag droog zou blijven. Dit bleek een mindere zorg voor een aantal leerlingen die zich als waterratten naast de kano’s, in het water bevonden. Nog voor de koffiepauze verschenen de eerste zonnestralen al aan de hemel en konden de leerlingen hun tanden zetten in verschillende uitdagingen.

In het stadspark kregen leerlingen in groepjes opdracht om met een minimaal aantal palen en touwtjes een originele toren te maken. Bij sportpark Spitsbergen volgden de leerlingen een tennis-clinic onder leiding van een tennistrainer. Op een step werd Veenendaal verkend en zowel in als naast de kano’s werd het Valleikanaal doorgetrokken. Bij de plaatselijke jeu-de-boules vereniging werd duidelijk welke leerlingen Frankrijk hadden aangedaan deze zomer. Al met al een mooie en geslaagde dag voor leerlingen en docenten.

Een foto-indruk via ons CLV Picasa webalbum:

 

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)