Nieuws in de CLV Schoolbrief 2013-2014

07 - Voortaan digitaal inschrijven CBBA-voorstellingen

De intekening op CBBA-voorstellingen verloopt nu digitaal via de CLV-site. Daarmee kan uw kind direct kaarten reserveren voor alle voorstellingen die hij dit schooljaar graag zou willen bezoeken.

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, heeft het CBBA ook dit jaar kaarten gereserveerd voor een mooie selectie uit het theateraanbod van de Lampegiet. Uw kind kan deze voorstellingen tegen gereduceerd tarief bezoeken.

Wat betreft het reserveren van kaarten is met ingang van dit schooljaar dus het een en ander veranderd. Aan het digitaal intekenen hebben we enkele spelregels verbonden; aan de leerlingen hebben we dat zo doorgegeven:
 

  1. Het systeem van inschrijving biedt de mogelijkheid om aan te geven dat je graag met een andere leerling naar het theater wil. Beide leerlingen geven zich in dat geval individueel op en kunnen in het programma bij “samen met” aangeven met wie ze graag samen willen gaan. Je kunt maar één naam opgeven.
     
  2. Voorinschrijving geeft een grotere kans op het bemachtigen van een kaartje. Als er minder kaarten beschikbaar zijn dan het aantal leerlingen dat heeft ingetekend, moet er worden geloot. Als je hebt aangegeven dat je graag met iemand samen wil gaan, dan wordt daar rekening mee gehouden. Je wordt dan beiden in- of uitgeloot.
     
  3. Twee weken voor de datum van de voorstelling wordt definitief vastgesteld wie er een kaartje krijgt. Als je bent ingeloot voor een kaartje, leg je je daarmee vast. Je moet dan het kaartje betalen. Je krijgt via je persoonlijke mail bericht wanneer je je kaartje kan afhalen en betalen tijdens de pauze in de Grote Kuip. 
     
  4. Als blijkt dat je op de dag van de voorstelling toch verhinderd bent, dan is het helaas niet mogelijk om het kaartje terug te geven. Het kaartje doorverkopen aan iemand op de reservelijst is uiteraard wel toegestaan. Hiervoor kan je contact opnemen met meneer Zweerink, mevrouw Stoffelsen of mevrouw Van Opstal.

 
We willen er graag op wijzen dat de kaarten die het CBBA heeft gereserveerd bij de Lampegiet, bestemd zijn voor onze leerlingen. Het is dus niet mogelijk om een kaart te reserveren voor ouders, broers of zussen die niet op het CLV zitten.

Via cbba.clv.nl komt u bij het programma, misschien is het leuk om dit samen met uw kind eens te bekijken. U vindt hier ook de mogelijkheid om in te tekenen.

Leerlingen in de bovenbouw kunnen de voorstellingen gebruiken voor hun CKV-dossier.

We hopen dat uw kind dit jaar met veel plezier een bezoekje aan het theater gaat brengen.

 

Met vriendelijke groet,
het CBBA-team

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)