Organisatie CLV

Het CLV is een open, christelijke scholengemeenschap. Wij bieden ruimte en veiligheid aan onze leerlingen. Zo begeleiden wij hen in hun groei naar de volwassenheid, zodat zij met een goed perspectief de toekomst tegemoet kunnen treden.

 

 

 

 

Identiteit

Identiteit van het CLVOnze scholengemeenschap heeft de christelijke identiteit. Vanuit deze basis verwelkomen wij alle leerlingen, ongeacht hun levensbeschouwelijke achtergrond. Wij bieden hen de ruimte om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin de betrokkenheid op elkaar groot is.

 

De school

De school: het CLV met directie, raad van toezichtHet Christelijk Lyceum Veenendaal is sinds 1946  een bekende naam in Veenendaal en omgeving. Aan de Kerkewijk volgen zo’n 2.000 leerlingen onderwijs in mavo, havo, atheneum of gymnasium.

 

Gezonde school

Een Gezonde School is een school die effectief aandacht aan gezondheid besteedt. Gezonde leerlingen voelen zich beter en hebben meer kans op goede schoolprestaties, nu én later. Om die reden is eind 2013 de keuze gemaakt om Gezonde School te gaan worden.

 

Vacatures

Vacatures op het CLVWij verwelkomen ieder jaar weer een aantal nieuwe collega´s. Wij hebben het keurmerk 'Opleidingsschool' en bieden dan ook enige tientallen studenten per jaar een praktijktijd bij ons op school. Goede docenten in de toekomst zijn in het belang van het voortgezet onderwijs als geheel.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)