Decemberconcerten:

CLV decemberconcert 2012

CLV decemberconcert 2012

Schoolkoor en -orkest

Het CLV-koor

Half december geeft het CLV-koor (samen met het CLV-orkest) twee concerten in de Petrakerk. Dit gelegenheidskoor (meestal ongeveer 100 deelnemers) bestaat ieder jaar uit leerlingen en medewerkers van het CLV. Veel deelnemers doen ook mee aan de CLV-musical, maar je kunt ook kiezen om alleen de decemberconcerten mee te zingen. Voor veel leerlingen is het de eerste keer dat ze zoiets doen, maar dan blijkt dat een concert geven met een koor een hele leuke ervaring is! We zingen allerlei verschillende stijlen, natuurlijk musicalmuziek, maar ook pop en klassieke muziek. Het koor staat onder leiding van Elien van der Meer en Arjen Threels. Er wordt voorafgaand aan het concert meestal zeven keer gerepeteerd op verschillende middagen vanaf half oktober.

Heb je interesse om mee te zingen of wil je meer informatie?

Mail de dirigent (Arjen Threels)

 

 

Het CLV-orkest

Sinds 2003 hebben we op het CLV een schoolorkest, waarin voornamelijk leerlingen van de school meespelen. Het orkest bestaat meestal uit ongeveer veertig leerlingen uit alle lagen van de school en staat onder leiding van Arjen Threels. We doen per jaar twee projecten: de decemberconcerten en de CLV musical.

Eind september beginnen we te repeteren voor de twee decemberconcerten van half december in de Petrakerk. We spelen allerlei verschillende stijlen muziek, ook begeleiden we het koor met een paar stukken. We oefenen over het algemeen op donderdag na het zesde uur. Iedereen is van harte welkom om een keer te komen kijken.

Na de kerstvakantie beginnen we aan de muziek van de CLV-musical. In februari gaan we op repetitieweekend, waarin we met alle musicaldeelnemers samen hard werken om halverwege maart vier keer een spetterende uitvoering te geven. Het orkest speelt dan in de orkestbak en daar is het heel gezellig!

Heb je interesse om mee te spelen, of wil je meer informatie?

Mail de dirigent (Arjen Threels)

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)