Regels CLV-LAN

 Als je wilt meedoen aan de CLV-LAN moet je instemmen met de volgende regels:

  • De toegangsprijs is vanaf 10 euro, afhankelijk van het aangeschafte ticket. Als je aan de deur komt zonder inschrijving, of als wij je betaling niet BINNEN hebben vóór de uiterste betaaldatum kun je meedoen mits je een administratieve toelage van 5 euro betaalt en er nog plek is. De totaalprijs wordt dan dus vanaf 15 euro. Meer informatie hierover en de uiterste betaaldatum vind je op ons extranet: http://my.projectlan.nl.
  • De CLV-LAN begint pas om 16:00. Voor die tijd mag je onder geen beding  de ruimte betreden zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisatie. Er zal streng op gecontroleerd worden, en het niet navolgen van deze regel kan  uitsluiting van de CLV-LAN tot gevolg hebben.
  • Iedere deelnemer krijgt per inschrijving 1 plek (ongeveer 1 m2, ruim voldoende),  met 1 netwerkpoort en 1 stroomaansluiting. Dit is genoeg voor iedereen. Indien je een premium ticket aanschaft krijg je 2 plekken. Als je  meerdere netwerkkaarten of PC's wilt aansluiten moet er een extra plek worden  gereserveerd. Hubs, routers en switches zijn NIET toegestaan. Wel kunnen deelnemers  hun server bij ons in het NHQ (Network Head Quarters) plaatsen, uiteraard na  onze goedkeuring en onder ons toezicht.
  • Je moet zelf zorgen voor een PC, een monitor, een stekkerdoos om je PC en  monitor op aan te sluiten, een LAN kabel (UTP CAT-5 of CAT-5e, minimaal 10  meter) en eventuele randapparaten als toetsenbord of muis. Speakers zijn niet  toegestaan, hoofdtelefoon wel. Het is niet toegestaan andere apparaten dan de  PC en de Monitor aan te sluiten.  
    Dus GEEN koffiezetapparaat/Senseo, tosti-ijzer, lampen, etc. Voor de consoles moet je een TV (indien van toepassing bij jouw console), controllers, hoofdtelefoon, stekkerdoos en LAN kabel meenemen. Kijk elders  op de site voor een checklist, om precies te zien wat je mee moet nemen.
  • Een volledig overzicht van alle regels vind je in ons reglement. Hiermee ga je akkoord als je je inschrijft voor de LAN.

 

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)